To je to što me zanima!

Pošaljite poruku rukometašima i osvojite bon od 200 kn u Lidlu

Europsko prvenstvo na kojem prvi put u povijesti sudjeluju 24 reprezentacije, ali ga i prvi put zajednički organiziraju i tri zemlje, Austrija, Norveška i Švedska, četrnaesto je po redu.
Vidi originalni članak

Hrvatska muška seniorska reprezentacija doputovala je u Graz. Treća utakmica na rasporedu je u danas u 20:30 sati protiv Srbije.

Najveću pobjedu na europskim prvenstvima Hrvatska je ostvarila 2016. godine protiv Poljske od 14 razlike. Bila je to pobjeda koja nam je donijela polufinale, a kasnije broncu. S dvije srebrne i tri brončane medalje, Hrvatska dijeli treće mjesto kada se gleda ukupni broj medalja, u društvu sa Švedskom i Francuskom.

Dečki trebaju našu podršku

Ostavite poruku podrške našim rukometašima. Pet najkreativnijih poruka bit će nagrađeno Lidlovim bonom od 200 kuna. 

Fill out my online form.

Lidl u siječnju postaje međunarodni partner muškog Europskog rukometnog prvenstva EURO 2020. Od 2017. godine, Lidl je već po četvrti put Official Fresh Food Partner rukometnih europskih i svjetskih prvenstava. Što se tiče Lidla Hrvatska, on je pak prošle godine produljio svoje partnerstvo s Hrvatskim rukometnim savezom i podršku Kaubojima. Hrvatski rukometni savez i Lidl Hrvatska surađuju još od 2017. godine.
 

Idi na 24sata