To je to što me zanima!

Posebno priznanje za Styriju: 'Konstantno inovira industriju'

Institut je proslavio 10. godišnjicu rada, a tim povodom je uručio priznanje svojim partnerima. Za dugogodišnju suradnju i kontinuirano inoviranje industrije te izgradnju njene budućnosti nagradu je dobila i Styria Grupa.
Vidi originalni članak

Lijepo je što surađujemo s puno kompanija, a još je ljepša dubina te suradnje. Hvala svim partnerima na podršci, rekao je Goran Vlašić, predsjednik Vijeća Instituta za inovacije.

Prilikom jučerašnje proslave 10. godišnjice Instituta u hotelu Westin, Vlašić je svim partnerima uručio i posebno priznanje. Za dugogodišnju suradnju s Institutom i kontinuirano inoviranje medijske industrije te izgradnju njene budućnosti nagradu je dobila i Styria Grupa.

- Kao vodeća medijska grupacija u Hrvatskoj, ponosni smo što smo dio puta Instituta i što je naša podrška prepoznata i ovom nagradom - rekla je direktorica za upravljanje ljudskim potencijalima Styrije Ivana Krajinović.

Vlašić je dodao kako se nada daljnjoj suradnji te stvaranju dodatnih strateških prilika uz Styriju i ostale partnere Instituta.

Idi na 24sata