To je to što me zanima!

Posjeo je baku u prikolicu traktora i ušao u Sloveniju

Eto kako se ulazi u Europsku Uniju, Svašta sam vidio, ali ovo me iznenadilo, kazao nam je Željko Balen koji je prošli tjedan snimio stariji bračni par
Vidi originalni članak

Izvadili su putovnice i za samo pet minuta bez problema s traktorom i prikolicom ušli u Sloveniju. Izgledalo je jako smješno, kao da će se prikolica svakoga časa raspasti, govorio je kroz smijeh Željko Balen koji će pamtiti veselu baku od prošlog tjedna na graničnom prijelazu Bregana na ulazu u Sloveniju.
- Mislio sam da neće prijeći granicu te da ću radi njih dugo čekati na prijelaz. Nije bilo tako, brzo se to riješilo i svi smo krenuli kuda smo i naumili - priča Željko Balen i zaključuje kako i na graničnim prijelazima zna biti vrlo zanimljivo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • astra1 28.08.2009.

    zagrebčanec prvi puta vidio traktor! a zašto bi na graničnom prijelazu duže čekao zbog bakice i djedice s traktorićem, jesu oni sumnjivci koji prevoze drogu, pa ih se detaljnije pregledava? daaj, siđi sa balkona, kaj ne!

  • dimitri_lukin 27.08.2009.

    Sta je ovo, zagrepcanin prvi put vidio traktor? I jos dok prelazi granicu... :-/

  • rikošet 27.08.2009.

    počela je invazija na zloveniju, jake mehanizirane trupe i motorizirano pješaštvo nadire nezadrživo u teritorij zlovenije

Komentiraj...
Vidi sve komentare