To je to što me zanima!

Posjetili smo migrantski kamp u Krnjaku: Ima 109 kontejnera, a kroz njega već prošlo 1100 ljudi

U kampu je 65 smještajnih kontejnera, u svakom je po osam kreveta. Tu iz uzimaju otiske prstiju, podatke i zahtjeve ako traže azil. Šef granične policije upozorio je i na krijumčarske bande na granici...
Vidi originalni članak

Šest kriminalnih skupina djeluje na području Bihaća, samo je pitanje kad će se te skupine sukobiti i kad će stradati netko od građana. Među njima su i ljudi koji se povezuju s ubojstvima u Srbiji, izjavio je načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno prilikom obilaska potpredsjednika Vlade i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića policijskih službenika koji rade na suzbijanju migracija i ilegalnih prelazaka.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • DadoDavor 28.02.2024.

    Vojni rok da se mladež nauči barem osnovnoj obrani. Pa prije 40 godina kad su nam u "armiju" dolazili mladići koji mnogi od njih nisu znali ni WC koristiti. Vojska je učila ono što su roditelji i škola propustili. Vojska prvenstveno ne uči ubijati kako to ovi sa "prizivom savjesti" tvrde. Vojska je prvenstveno stvarala muškarce koji su se znali nositi sa životom. Vojni rok obavezno uvesti i iznimke samo mogu biti zdravstvene, te zatvoriti granice osim legalnih graničnih prijelaza.

Komentiraj...
Vidi sve komentare