To je to što me zanima!

"Poskupljenja struje neće biti, ali otpuštanja u HEP-u hoće"

U HEP-u je previše neproizvodnih radnika u odnosu na slične tvrtke u inozemstvu, kaže Koračević. Naglasio je kako će svi otpušteni radnici biti adekvatno zbrinuti
Vidi originalni članak

Novih poskupljenja struje neće biti tako skoro jer za to nema razloga, rekao je predsjednik Uprave HEP-a Zlatko Koračević za Dnevnik.hr. No rekao je kako će biti otpuštanja radnika u HEP-u.

- U HEP-u je previše neproizvodnih radnika u odnosu na slične tvrtke u inozemstvu - kaže Koračević. Naglasio je kako će svi otpušteni radnici biti adekvatno zbrinuti. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zagi87 22.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • corcoran 20.08.2012.

    Ma za majku božiju koje poskupljenje?Pa nema puno , od svibnja da je ovi bratac poskupio 22% struju a meni se pari daje i priko 31% ali on ima bolji kalkulator i on sada prića kako neće poskupjeti, što? vraćaj odmah Ćaćića sa odmora ovo se mora riješiti, svako laprda što god ga je volja i samo straše ,non stop sam pod stresom počev od metereološke prognoze,benzina,najava iz vlade o poskupljenjima svega i svačega,/ salata 20 kuna jer poskuplje meso/????????????? i da neš malo maknit?

  • JosipPavlić 20.08.2012.

    kakve će otpremnine dobiti?

Komentiraj...
Vidi sve komentare