To je to što me zanima!

Poslali pismo: Rusi žele da im Brodosplit izgradi nosač aviona

Za izgradnju takvog nosača splitskom škveru bilo bi potrebno najmanje 6000 radnika i stotine projektanata kojih nemaju. Uz to, nužan je i suhi dok koji na Jadranu ne postoji
Vidi originalni članak

Na adresu Brodosplita nedavno je stiglo pismo iz Moskve u kojem se ruska strana zanima za mogućnost da hrvatski škver za rusku mornaricu izgradi nosač zrakoplova, doznaje Slobodna Dalmacija. 

Pismo je zaprimio odjel prodaje što je potvrdio i Josip Jurišić, glasnogovornik Uprave Brodosplita. Iz tvrtke dalje nisu htjeli komentirati.

Za izgradnju takvog nosača splitskom škveru bilo bi potrebno najmanje 6000 radnika i stotine projektanata kojih nemaju. Uz to, nužan je i suhi dok koji na Jadranu, ali ni na istočnom Mediteranu ne postoji. 

Rusima su Francuzi izgradili dva nosača helikoptera koje im na kraju nisu isporučili zbog agresije na Ukrajinu, no zbog toga su im platili više od milijardu eura penala.  

Idi na 24sata

Komentari 115

  • Hiroo_Onoda 11.05.2016.

    Da su za kaj napravili bi taj dok pa makar iz pakla dovukli materijal, radnike i projektante. Rađe budu godinu-dvije gruntali gdje bi i kako mogli Rusima zamaglit lovu.

  • cjftic 25.03.2016.

    hrvatskoj treba jedan staljin da rastjeraovu bagru od političara

  • MAX 2010 24.03.2016.

    sva su brodogradilišta u tzv restrukturiranju raz..bana, raskomadana, rasprodana i radnici rastjerani .......da bi ostali samo oni koji su spremni gutati govna (pod zidom bez posla) , najbolji zavarivači koliko znam mogu birati zemlju i plaću poput liječnika......Sada kad se pruži šansa politika bira po "političkim preferencijama" i sugerira rješenja, Ruski dolari ne valjaju a američki otpad paše (slunjski poligon + nato bombe po jadranu).....Priča s hrvatske vukojebine.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare