To je to što me zanima!

Poslije roštilja išao istraživati šumu pa se na kraju izgubio

Mladić, koji je pio i roštiljao s prijateljima, krenuo je autom istraživati šumske puteve. Auto je upao u blato. Otišao je pješke po pomoć, ali na suprotnu stranu
Vidi originalni članak

Riječki GSS primio je dojavu o mladiću koji se izgubio u šumi na području Gumanca u subotu navečer. Mladić je s desetak prijatelja roštiljao na livadi uz Gumance. Svi su dosta popili, piše Novi list.. Sjeo je u auto i otišao istraživati šumske ceste. Upao je u blato i krenuo po pomoć, ali u krivom smjeru.

Mladić je ulovio signal na mobitelu i nazvao 112. Rekao je kako satima luta šumom i ne zna gdje je. Bio je uznemiren i preplašen. Odgovori na pitanja kojima su ga pokušali locirati bili su 'zbunjujući'. Pretpostavili su da je niže od Gumanca, te da je ranije skrenuo prema Liscu ili granici sa Slovenijom. Ubrzo je pukla veza jer je mladić strahujući od divljih životinja nastavio hodati i opet izgubio signal. 

Oko 20.25 sati spašavatelji su došli na područje gdje su pretpostavljali da bi mogao biti. Našli su ga osam minuta kasnije kako hoda šumskom cestom. Bio je umoran i prestrašen s nekoliko ogrebotina na rukama. Za desetak minuta pronašli su i auto. Izvukli su ga iz blata i doteglili na cestu.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • zelot 08.05.2011.

    On je išao istraživati? Ja bi njega poslao na istraživanje u Vrapče jer takav je opasnost za sebe, okolinu i ostale sudionike u prometu.

  • gradevinac20 08.05.2011.

    igro se momak diskoverija malo, al izgleda da mu nije poslo za rukom hahahhaha

  • zadar01 08.05.2011.

    svaje to ok......ali trebalo bi mu naplatiti traženje da zapamti

Komentiraj...
Vidi sve komentare