To je to što me zanima!

Posljednja fotografija: Snimili ga na kiosku dok kupuje novine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čitatelj 24sata je 17. rujna snimio Ivicu Todorića na kiosku dok je kupovao novine. Todorić je nakon toga nestao iz Hrvatske, trenutačno boravi u Londonu i piše blog...
Vidi originalni članak

Bivši vlasnik najvećeg poslovnog carstva u Hrvatskoj od nedjelje, 17. rujna, nije viđen u javnosti. Njegovu posljednju fotografiju tada je snimio čitatelj 24sata dok je Todorić sam samcat na kiosku kupovao novine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do nedavno je imao nekoliko luksuznih automobila, jahtu, helikopter. Osobni vozač svakog ga je jutra, i to bez iznimke, u crnome Mercedesu vozio u centar Zagreba kako bi mu u poznatom frizerskom salonu u Bauerovoj ulici frizerke oprale kosu i napravile frizuru. No Todorić posljednjih mjeseci nije više mogao uživati u blagodatima koje je imao kao apsolutni gazda Agrokora. Nakon ove fotografije, Todorić se u javnosti pojavljivao samo virtualno. Desetak dana kasnije počeo je objavljivati tekstove na svom blogu, a trenutačno se nalazi u Londonu. 

Krajem lipnja čitatelji 24sata snmili su Todorića i kako sam toči gorivo.

Tad je Škodom je stigao na benzinsku postaju. Bio je zbunjen i neodlučan. Nije znao koje gorivo da kupi - dizel ili benzin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 36

  • slavić 17.10.2017.

    nek propjevaju kako je u ušao u Pik Vrbovec i komu pomogao,ko je uzeo autobuse,hladnjače,apartmane!

  • Don Kihot 16.10.2017.

    Mora jadan Ivica kupovati novine jer nema za internet..

  • dahhmal 16.10.2017.

    Pirane su nanjusile krv i krenule na gazdu jer tu se milioni i milioni mogu zakumuflirati jer mene zanima otkuda toliki interes i pritisak na Todorica kaj da je neki narkobos opet Hrvati ko zlatne ribice zaboravljaju da je taj covjek drzao kako tako oko 100000 Obitelji da bar imaju za hranu i rezije dok su ti isti politicari nas izbacivali,davali otkaze i tjerali nam djecu tako da tu jako da vise vjerujem Ivici koji nesto dao i napravio nego ovima koji samo otimaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare