To je to što me zanima!

Posljednja želja joj se ispunila: Udala se pa umrla za dva dana

SAD: Jessica Wirth (25) oboljela je od raka želuca. Prije tjedan dana udala se za svoju dugogodišnju ljubav Daniela. Samo dva dana nakon vjenčanja je preminula
Vidi originalni članak

Jessica Wirth (25) iz Evansvillea u SAD-u umrla je od raka želuca. Dva dana prije smrti u bolničkoj kapeli udala se za svoju dugogodišnju ljubav Daniela Lawrencea (26), piše Evansville Courier & Press. Jessica i Daniel su se upoznali u srednjoj školi. Sedam godina su bili zajedno. Prije 18 mjeseci Jessica je rodila sina Coltona.

U rujnu 2010. obitelj je saznala strašnu vijest. Liječnici su im rekli kako Jessica ima rak želuca. Od iste je bolesti umrla i njezina majka.

Prošli četvrtak odlučila se udati za Daniela pred 150 ljudi. Dva dana kasnije, u subotu, u bolnici su ju posjetili prijatelji i rodbina. Zajedno su gledali DVD koji je snimljen na vjenčanju. Oko sedam sati navečer prijatelji i rodbina su se razišli. Ostao je samo Daniel. Jessica mu je umrla na rukama.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • SMART197 24.01.2011.

    Potpuno glupi komentari od svih!! Pa to je toliko žalosno da se nema tu šta komentirati!!!!!!!!

  • Prva Proleterska_1 22.01.2011.

    A šta će nego je uzesti baraba jedna, što je dosada čekao.... Vidi ti njega , sad ispada Romeo i Julija.

  • marcelina 21.01.2011.

    možda ću ispasti bezobrazna i bezdušna,tucite mi minusa jako tužno i žao mi je jadne žene iskrena sućut......ali ako joj je bila to tolika želja,pobogu šta je čekala 7 god,i još ima djete i tek kada je vidila da je smrtno bolesna odlučila se udati???nije li to bezdušno mogla je to napraviti već 1000000 puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare