To je to što me zanima!

Posljednji ispraćaj Antonije Bilić bit će u srijedu u Drnišu

Antonijina sestra u ponedjeljak će u Zagrebu na Zavodu za sudsku medicinu preuzeti njene posmrtne ostatke, a majka je izrazila želju da bude pokopana u miru
Vidi originalni članak

Posljednji ispraćaj Antonije Bilić bit će u srijedu u 14 sati na gradskom groblju Badanj u Drnišu, rekao je Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Bilić. Antonijina sestra u ponedjeljak će u Zagrebu na Zavodu za sudsku medicinu preuzeti njene posmrtne ostatke, a majka je izrazila želju da bude pokopana u miru. 

Od Antonije su se njezini školski prijatelji i profesori oprostili u petak upisivajući svoje posljednje pozdrave u knjigu žalosti. 

Podsjetimo, posmrtni ostaci Antonije Bilić identificirani su u četvrtak navečer. Ona je nestala 7.lipnja 2011. godine, a njezino tijelo pronađeno je u utorak 27. studenog, 539 dana od nestanka. Za njezino ubojstvo nepravomoćno je na 40 godina zatvora osuđen Dragan Paravinja.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • locko 30.12.2012.

    počivaj u miru !

  • Lena07 03.12.2012.

    Novinari i mediji su zaslužni za to što se cijela RH digla na noge u potrazi za Antonijom, pomogli su brzom razriješavanju slučaja i tjerali institucije da što bolje i ažurnije rade svoj posao, a sada su se svi našli kuditi ih da što ne ostave obitelj na miru. Ima jako puno slučajeva nestanaka mladih u RH a o njima se ne napiše niti slova, da nije bilo medija i novinara i Antonija bi bila jedna od tih "bezimenih". A novinari će popratiti i sprovod, naravno, zato jer to zanima javnost, a ne zato jer time žele urušavati mir obitelji i sigurno će to odraditi na što pristojniji i suptilniji način.

  • IvanaĆatić 02.12.2012.

    Obitelj napokon zaslužuje malo mira,pustite ih da pokopaju svoga anđela kako žele.

Komentiraj...
Vidi sve komentare