To je to što me zanima!

Posljednji ispraćaj male Nore Šitum bit će u Zadru 30. ožujka

Obavještavamo sve koji žele prisustvovati, da će se pogreb naše drage Nore održati u subotu, 30. 3. 2013., u 12 sati, na gradskom groblju Zadar, objavila je obitelj
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici posvećenoj malenoj Nori Šitum, koja je u srijedu 20. ožujka preminula u Philadelphiji, njezina obitelj objavila je da će posljednji ispraćaj biti u subotu 30. ožujka. 

- Dragi prijatelji, obavještavamo sve one koji žele prisustvovati, da će se pogreb naše drage Nore održati u subotu, 30.3.2013., u 12 sati, na gradskom groblju Zadar. Norina obitelj - stoji u poruci. 

Podsjetimo, Nora je osvojila srca cijele Hrvatske nakon što je njezina majka potražila pomoć dobrih ljudi kako bi se djevojčica mogla liječiti u dječjoj bolnici u Philadelphiji. Prikupljeno je više od 5 milijuna kuna za eksperimentalno liječenje stanicama HIV-a, no Nora nije izdržala. Tešku borbu od limfoblastične leukemije izgubila je 20. ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 223

  • AldinaMuhamedovic-Podojak 29.03.2013.

    sreco mala ,zavoljeli smo te svi,i srce mi puca sto sam ocekivala sretan kraj,neka te dragi Bog cuva gore lavice lijepa,a roditeljima iskrenu sucut i snagu ;( ne mogu ni zamisliti kako je izgubiti dijete,jos k tomu ovako divno kao sto je Nora.....VOLIMO TE I ZAUVIJEK CES OSTATI U NASIM SRCIMA <3

  • Ubananismo 27.03.2013.

    reci cu ivi pokoj dusi malom andjelu , ostalo mi je bolje da sutim u vezi njenih roditelja

  • genikameni 27.03.2013.

    počivaj u miru anđele

Komentiraj...
Vidi sve komentare