To je to što me zanima!

Posljednji SMS Martina je poslala s dečkova mobitela

Policiji je nestanak Martine Horvat (28) prijavio brat Boris. Posljednji ju je vidio njezin dečko Saša L. (39). Martina je bila model i nosila je revije...
Vidi originalni članak

Teta, idem van, posljednja je poruka koju mi je u subotu s dečkova mobitela poslala Martina. Od onda joj nema traga, objašnjava Danijela Šiverić (25), prijateljica prošlog tjedna nestale Martine Horvat (28).
Oko 18.30 sati je, kaže, izašla iz Martinina stana.
- Dok sam ju fenirala, pozvala je mene i zaručnika da s njom i dečkom gledamo filmove kasnije kod nje u stanu. Nije ništa govorila da će nekamo ići. Nakon što mi je javila da ide, poslala sam SMS na mobitel njezina dečka u 20.53 sati. Pitala sam Martinu je li vani. Odgovorio mi je dečko i napisao da ide u videoteku, a da je Martina otišla - prepričala nam je u ponedjeljak Danijela. Ona je taj dan bila kod Martine u stanu. Pile su kavu.
- Nije mi se činila niti preplašena niti nervozna. Ali sam sigurna da Martina ne bi otišla i odlučila se ne javljati - pojašnjava Danijela. Policija je i nju ispitala, a kaže i da je prošla na testiranju detektorom laži. Na njega su ju priključili jer se Danijelin iskaz, kako tvrdi, razlikovao od iskaza Martinina dečka Saše L. (39).
- Pričao je da je sa mnom pio kavu u nedjelju ujutro, što nije istina. Vidjela sam ga tek u nedjelju oko 14.30 sati. Tada mi je rekao da mu je iz stana nestao laptop. Saša je rekao i da je u stanu bilo mnogo ljudi dok sam ja Martinu fenirala, a bili smo samo on, ja, Martina i moj zaručnik - prisjeća se Danijela i dodaje da ne razumije zašto Saša policajcima priča neistine. Iz Martinina stana su nestali i njezin laptop, putovnica, mobitel te USB stick za bežičnu vezu s internetom. Osim toga, nestali su tepih, fotelja i Martinin putni kovčeg. Veza Martine i Saše bila je problematična, puna svađa, tvrdi i druga Martinina prijateljica, koja je htjela ostati anonimna. Saša se, kaže, već jednom iselio iz zajedničkog stana, ali se kasnije ipak vratio.
- Često su se svađali, a svađe su znale eskalirati i nasiljem. Martina se toga htjela riješiti i mislim da joj bilo dosta svega. Vjerujem da je htjela prekinuti sa Sašom, ali se bojala njegove reakcije - tvrdi prijateljica. Martina se nedavno vratila s putovanja na koje je, navodno, otišla kako bi se odmorila od svađa sa Sašom.
- Bila je u Rotterdamu, u Nizozemskoj, a zatim je otišla u Pariz. Tamo je živjela s nekim Francuzom u stanu. Otkad se vratila, bila je tiša i povučenija - rekla nam je prijateljica. Ni Martinin brat Boris (30) ne vjeruje da bi otišla na put ili pobjegla bez da mu se javi.
- Nadam se i želim se nadati da ću svoju sestru pronaći živu i zdravu - zaključio je Boris. Policiji je nestanak Martine Horvat (28) prijavio brat Boris. Rekao je policajcima da ju je u subotu, 13. ožujka, posljednji vidio njezin dečko Saša L. Martina je radila kao model, nosila je revije, a posljednji posao prije nestanka bio joj je internetska prodaja kazališnih ulaznica. Iz pekarne kraj Martinine zgrade javili su Borisu da su u petak vidjeli njegovu sestru. Navodno je u pekari kupila burek. Od tada pa do nestanka nitko ju nije vidio izvan stana. Martina na vratu ima tetovirano ime oca koji je nestao kao branitelj tijekom domovinskog rata.

>>> MAJKA: UPALILA SAM SVIJEĆU KAKO BI MARTINA NAŠLA PUT KUĆI

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MarinkoMarich 22.03.2010.

    Meni je njezin brat sumljiv!

  • afradrd 22.03.2010.

    veoma vazno da je postavljena slika pekare gdje je kupila bure, zaboga pa cura je nesta la i nezna se o njoj nista danima, a vi kao vaznu cinjenicu stavljate sliku pekare i da j kupila ni manje ni vise nego burek!

  • babyy 22.03.2010.

    Nestat fotelja i tepih iz stana a da nitko nista nije vidio, jako cudno za ovaj kvart i bas za taj ulaz jer sigurno uvjek netko prolazi...ako je nosio fotelju imao je pomagaca... joj daj boze samo da ju nadju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare