To je to što me zanima!

Poslodavci žele lakše dati otkaze svojim radnicima

Hrvatska udruga poslodavaca predložila je da u zakonodavstvu polusatnu stanku više ne ubraja u radno vrijeme, zbog čega ju više ne bi ni plaćali radnicima
Vidi originalni članak

Hrvatska udruga poslodavaca i njen predsjednik Damir Kuštrak (na slici) predložili su Vladi da polusatnu stanku više ne ubraja u radno vrijeme, zbog čega ju više ne bi ni plaćali radnicima. Traže da se i godišnji odmor svede na maksimalnih četiri tjedna na godinu, u što bi se ubrajale i subote. Zahtijevaju i da im se omogući lakše otpuštanje radnika, za što im je sada potrebno čak 28 koraka. Radnicima se ideje poslodavaca nisu nimalo svidjele. HUP od Vlade traži i da poslodavcima smanji neporezne namete.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kruno25 17.09.2008.

    1Broj - ti očito nemaš ni dana staža, još smrdiš po mlijeku i ne komentiraj nešto što nisi osjetio na vlastitoj koži a to je rad!!! A poslodavci majku vam ..... igrali bi vi meni ko čigre kakav bi vam porez lupio i kakve bi vam kazne nabio za bilo kakvu povredu radničkog prava!!

  • muskarac 16.09.2008.

    ja nemogu virovat da je ovaj ...... ovako nešto moga reć!!! ma najbolje je da nam se uopče ništa ne plača!! radite ljudi besplatno a jedite zrak! je..... mu ........

  • user_28544 16.09.2008.

    MAJKU VAM ROBOVLASNIČKU, PRIPLAĆENE GUZICE NAS VODE ŽEDNE PRIKO VODE. BILO BI BOLJE DA SE ZOVEMO ITALIJA ILI NEKA DRUGA NORMALNA ZEMLJA. NAJVEĆI KRIMINALCI I SMEĆE NAM VODE DRŽAVU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare