To je to što me zanima!

Poslovni.hr bira najpoželjnijeg poslodavca na tržištu rada

U projektu sudjeluju ekonomska sveučilišta, veleučilišta i poslovne škole iz Hrvatske, zajedno s najvećim i najuspješnijim kompanijama koje posluju u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Poslovni.hr pokrenuo je nacionalni studentski projekt pod nazivom "Najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj". U projekt su uključena ekonomska sveučilišta, veleučilišta i poslovne škole diljem Hrvatske, zajedno s najvećim i najuspješnijim kompanijama u Hrvatskoj, koje upravo studenti, ovisno o vlastitim preferncijama, imaju prilike odabrati putem online ankete.

Sudjeluj u velikom nacionalnim istraživanju i nađi posao po svojoj mjeri!

"Najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj" projekt je koji ima za cilj pružiti priliku mladim ljudima bez radnog iskustva, a s visokom stručnom spremom, da izraze mišljenja i preferencije o vlastitoj karijeri, mjestu na tržištu rada, željenoj industriji ili kompaniji u kojoj žele započeti karijeru.

Projekt se sastoji od dvije faze. U prvoj fazi studenti iz cijele Hrvatske ispunjavaju anketu. Rezultate ankete će strukturirati profesionalni psiholozi, a redakcija Poslovnog dnevnika će u vidu članaka i specijala rezultate prezentirati javnosti. U drugoj fazi projekta poslodavci će dati svoje inpute o potrebama u pojedinoj industriji: koja su znanja važna pri zapošljavanju, koje vještine se posebno cijene. Ovom fazom projekt će zaokružiti potražnju i ponudu za mladim i visokoobrazovanim kadrovima na hrvatskom tržištu rada.

Studenti ekonomije! Ako želite ispuniti anketu, molimo Vas kliknite na link:
http://www.poslovni.hr/tekstovi/anketa

Idi na 24sata

Komentari 1

  • tweety! 11.01.2013.

    Neka naprave takav projekt i za studente drugih fakulteta da i njima olakšaju pronalaženje posla.

Komentiraj...
Vidi sve komentare