To je to što me zanima!

Poslušajte snimku koja cijeli njemački vojni vrh dovodi u neugodnu situaciju: Odakle im?

Margarita Simonjan, novinarka ruske državne televizije i voditeljica Russia Todaya, prva je u petak objavila audio snimak koji je objavljen i na njezinom Telegram kanalu
Vidi originalni članak

Njemačke vlasti provode istragu nakon što je u Rusiji objavljen audiozapis na kojem se navodno može čuti kako njemački vojni dužnosnici raspravljaju o podršci Ukrajini, uključujući moguću uporabu raketa Taurus. Njemački kancelar Olaf Scholz kaže da intenzivno i brzo rade na razjašnjenju tog pitanja. 

Rusi su objavili snimku razgovora visokih njemačkih dužnosnika, a za koju se navodi da je nastala 19. veljače. U internom razgovoru časnici Bundeswehra raspravljali su o raketama Taurus.

U snimci, koja traje 38 minuta, vojni časnici raspravljaju o ukrajinskim mogućnostima korištenja krstarećih raketa dugog dometa Taurus.

SUMNJAJU U ŠPIJUNAŽU Ruska novinarka je objavila snimke na kojima Nijemci pričaju o Ukrajini. Traje istraga

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u subotu je novinarima govorio o "lukavim planovima Bundeswehra (njemačkih oružanih snaga), koji su postali očiti zbog objave ove audiosnimke. To je eklatantno samorazotkrivanje", rekao je Lavrov. Roderich Kiesewetter, član njemačkog parlamenta, rekao je za novine Handelsblatt da smatra da su izvještaji autentični.

KRILI SE U SREDIŠTU GRADA U Berlinu pojačali potragu za odbjeglim teroristima RAF-a

- Rusija naravno pokazuje koliko se intenzivno koristi špijunažom i sabotažom kao dijelom hibridnog rata. Za očekivati je da je mnogo više presretnuto i procurilo kako bi se utjecalo na odluke, diskreditiralo i manipuliralo ljudima - citiran je.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • alan ford_1 04.03.2024.

    Jako puno mi znači slušati snimku sa ruskim prijevodom. Pffffff.

  • vilim1234 04.03.2024.

    pa Rusi su samo otkrili da Njemci zele napasti Rusku vojsku i Rusiju, pa se praviti se blesavi,kao nisu oni ,zele da se povijest ponovi ,samo nastavljaju ono sto nisu mogli Nacisti i Hitler

  • Izrael deratizira štakorе ᅟ ᅟ ᅟ ᅟ 03.03.2024.

    Bundesrepublik Israel kao americka prostitutka ce ucini sve da unisti europu i njene gradjane kako naredjuju Sjedinjene Izraelske Drzave, Njemacka je krenula u propast

Komentiraj...
Vidi sve komentare