To je to što me zanima!

Poslušao majku pa pronašao 500.000 kuna - u gaćama!

Ispod hrpe gaća, majica, čarapa i ostale robe Ryan (19) pronašao je “izgubljene” igrice za Xbox, DVD-ove i listić lutrije. Pisalo je da je pogodio pet brojeva i dopunski
Vidi originalni članak

Danima je ignorirao majčine prodike da mu soba izgledao kao svinjac i da bi je trebalo počistiti. Iako nevoljko, nakon dva tjedna prihvatio se posla.

Ispod hrpe gaća, majica, čarapa i ostale robe Ryan Kitchling (19) pronašao je “izgubljene” igrice za Xbox, DVD-ove i listić lutrije. Provjerio ga je. Pisalo je da je pogodio pet brojeva i dopunski.

- Nisam vjerovao. Nazvao sam centralu. Tek kad mi je djelatnica tri puta potvrdila da sam osvojio 500.000 kuna, počeo sam vjerovati - ispričao je Ryan koji je, kako je rekao, zanijemio na tren od uzbuđenja.

Još ne zna u što će uložiti novac, ali će za početak roditeljima uplatiti godišnji odmor. Dobitak mu je došao kao utjeha jer ga je prije par tjedana ostavila djevojka.

- Sad joj je sigurno žao, ali mi je drago jer ću, za promjenu, novac potrošiti na sebe - rekao je Ryan, radnik u trgovini u škotskom Penicuiku.

Dobitkom se pohvalio na “fejsu” i zahvalio majci Susan što ga trpi. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Viktorija0107 04.03.2012.

    Nek je dobio novac ,nemojte ljudi biti cinični ,provokativni i zavidni.

  • veron 04.03.2012.

    uvijek treba slušati roditelje,mama zna...

  • takoy 03.03.2012.

    treba im oduzeti novac i potrošit ga na održavanje dodjela nagrada za najveće debile u povijesti, kad bi priča iz članka uopće bila istinita to jest

Komentiraj...
Vidi sve komentare