To je to što me zanima!

Poštar zadržao Amex karticu te si fino 'ispeglao' 9000 kuna

Muškarac je išao u šoping gdje je obnovio odjeću za jesen, svratio je na benzinsku postaju i natankao auto, a šećer na kraju bio je odlazak u osiguravajuću kuću
Vidi originalni članak

Umjesto da 12. lipnja isporuči preporučenu pošiljku na području zagrebačke Trešnjevke, poštar Damir P. (43) ju je zadržao. Znao je da se radi o kreditnoj kartici American Express pa ju je odlučio i iskoristiti. 

Zaputio se u šoping gdje je obnovio odjeću za jesen, svratio je na benzinsku postaju i natankao auto, a šećer na kraju bio je odlazak u osiguravajuću kuću gdje je uplatio ratu za auto osiguranje. Sve skupa je u jednom danu "ispeglao" 9000 kuna.

Nakon dva mjeseca velikogorički poštar je dolijao. Policija ga je uhvatila i kazneno prijavila za povredu tajnosti pisama i pošiljaka, krivotvorenje isprava i računalnu prijevaru.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tuna90 31.08.2013.

    Koja još banka karticu postom Šalje?

  • peugeot33 31.08.2013.

    htio čovjek bar jedan dan živjeti kao ministar

  • MarioSabljic 30.08.2013.

    to mi je nazalost susjed...nije ukrao samo jednu karticu...speglao je na moje oci najmanje 50.000 kuna nije mi jasno kak su ga van pustili..jucer sam ga popodne videl kak je autom doso doma...meni je osobno duzan neke novce i nedavno kad sam se izgalamio na njega mi je policiju pozvao koja me ukorila radi prijetnji i napisala prekrsajnu prijavu...sramota..

Komentiraj...
Vidi sve komentare