To je to što me zanima!

Poštara nisu opljačkali, lažirao je pljačku i ukrao sve mirovine

Poštar M. K. (32) iz Tounja tvrdio je da su pljačkaši zasuli službeni auto kamenjem i uzeli mu novac. Kasnije je priznao da je izmislio pljačku i da je novac on uzeo
Vidi originalni članak

Poštar M.K. (32) iz Općine Tounj, nedaleko od  Ogulina, kojega su kamenjem napali razbojnici i orobili, zapravo je sam pljačkaš. On je cijelu priču izmislio kako bi prikrio krađu novca od mirovina svojih sumještana.

Podsjetimo, policiji i svojim šefovima je ispričao da su ga na cesti napali razbojnici i da su mu službeni automobil zasuli kamenjem. Sletio je s ceste, a zatim su mu razbojnici zaprijetili oružjem. Nakon toga im je predao novac. Policiji je njegova priča bila sumnjiva, a nakon višesatnog ispitivanja, poštar je priznao da je sve izmislio.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je poštar zapravo na tajnoj lokaciji zakopao vreću s novcem, a potom produžio do lokalne ceste na kojoj je smislio prepad. Sam je nabacao kamenje na automobil te ga parkirao pokraj ceste da izgleda kao da je sletio, a kako bi priča bila uvjerljivija čak si je razbio i mobitel. Policija  će ga zbog toga prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu za tri kaznena djela, za lažno prijavljivanje, za pronevjeru, te zbog oštećenja tuđe stvari.

Mještani Tounja su šokirani. Poznaju ga kao uzorna susjeda, obiteljskog čovjeka i oca dvoje djece. M.K. je inače i općinski vijećnik HSP AS-a.


Idi na 24sata

Komentari 19

  • mergan 18.06.2014.

    Opet...nema tata do hrvata. Pa koliko se moramo dokazivati.

  • ma_da_da 18.06.2014.

    tako se dela svoj posao ,bravo.

  • BEBA LUDA 17.06.2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=OsEXsQ9frwQ pa pogledajte

Komentiraj...
Vidi sve komentare