To je to što me zanima!

Postavili su znakove zbog kojih ljudi mogu i poginuti

Umjesto da obavještavaju o stvarnom stanju, znakovi na cesti kod Novske i Pirovca vozače "upozoravaju" na zavoje u krivome smjeru
Vidi originalni članak

Očito odgovorne nije briga, jer da ih je briga, postavili bi znakove kako trebaju biti postavljeni, rekla nam je čitateljica zgrožena prometnim znakovima na cesti od Stare Subocke prema Krapju u Općini Novska, u Parku prirode Papuk.
- Znak za oštar lijevi zavoj, umjesto za oštar desni, stoji već dva mjeseca. Obavijestili smo načelnika Općine Novska Antu Vidakovića o tomu, ali nitko do danas nije ispravio grešku koja nekog može koštati glave - ogorčena je čitateljica koja nam je poslala fotografiju opasnoj zavoja. Da nam pošalje fotografiju ponukala ju je nesreća motociklista kraj Požege koji je prije tri tjedna pratio fluoroscentni znak za skretanje u lijevo, a završio je u šipražju slomljenih rebara i kralježaka.
- Da stvar bude gora, pogrešan znak stoji s druge strane zavoja, također upozorava na krivi zavoj - dodala je čitateljica.
- Očito se čeka da netko izgubi glavu pa da reagiraju. Inače je na tom zavoju bilo slijetanja auta - navodi čitateljica. Drugi opasni znak, koji upozorava na desni zavoj, mada vozači trebaju voziti lijevim zavojem, postavili su na brzoj cesti prema čvorištu Pirovac, s izlaza autoceste A1.
Prije tri tjedna zbog krivo postavljenih znakova stradao je motociklist kraj Požege. Članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 1

  • milosdr 04.09.2009.

    za ove druge dvije slike ok,pogresno je postavljeno znakovi se nalaze sa desne strane puta,a na prvoj mislim da je neko okrenuo znak i da je on tu bio postavljen za vozace iz drugog smijera(sta ce znak na lijevoj strani?!?)

Komentiraj...
Vidi sve komentare