To je to što me zanima!

Postigli sporazum: Čepinska tvornica ulja neće propasti

Najkasnije do Božića Hrvatski fond za privatizaciju dat će pozajmicu IPK Osijeku koji će podmiriti svoju obvezu prema TSH Osječanki u iznosu od oko 25 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Ministar Petar Čobanković i predstavnici Tvornice ulja Čepin u srijedu su navečer postigli sporazum i tako spasili tvornicu i njezine radnike od propasti. U sporazumu je dogovorena izvansudska nagodba između IPK Osijeka, u čijem je vlasništvu uljara, te TSH Osječanke. Najkasnije do Božića Hrvatski fond za privatizaciju dat će pozajmicu IPK Osijeku koji će podmiriti svoju obvezu prema TSH Osječanki u iznosu od oko 25 milijuna kuna. Zauzvrat će TSH Osječanka povući ovrhu. Sretnu vijet radnicima prenijela je sindikalna povjerenica PPDIV-a Helena Žeravica koja je od uzbuđenja jedva govorila. Razdragani viješću radnici su pljeskali, a neki od njih nisu mogli zadržati suze. Ministar je radnicima rekao kako će do kraja godine dobiti dvije zaostale plaće, piše Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • TITTO 09.12.2010.

    . ..HA,HA,HDZ. ..NEŠTO NAM "VONJA"DA TVORNICU(FABRIKU) ULJA iZ ČEP"INA ČEDA NAKRAJU MAZNE TodoriCH U IME MiškoviCHa U SENi JER TodoriCHevo POSLLOVANJE y kraljevini Srbiji IMA SVO"yu CCENy. ..SFRYY&OZZNA SVE DOZNA. ..

  • mandzukic100 09.12.2010.

    nema tu srece,cim su tu pozajmice fonda za privatizaciju.treba unistit to malo tvornica sto imamo da mozemo u miru konzumirat ekstradjevicansko ulje iz moldavije,a na poljima umjesto poljoprivrednih kultura posadit trgovacke lance.

  • fidelis 09.12.2010.

    želim vam svu sreću koju nije imala IPK CROATIA kada je svoje prste umiješao orešković i pipunić. čuvajte se njih!

Komentiraj...
Vidi sve komentare