To je to što me zanima!

"Poštujemo odluku, ministar Crnoja preuzeo odgovornost"

Istina je da nema kaznene odgovornosti, ali postoji element moralne i političke odgovornosti koju je gospodin Crnoja ipak odlučio preuzeti, kazao je Šimić (Most)
Vidi originalni članak

Mi se slažemo i poštujemo odluku Mije Crnoje . U potpunosti razumijemo da za njega nisu bila jednostavna ova dva dana, a nisu bila jednostavna ni za hrvatsku javnost - rekao je Miroslav Šimić u ime Mosta ispred Banskih dvora, nakon što je Mijo Crnoja predao ostavku na mjesto ministra branitelja.

Kazao je kako su ostavili neko vrijeme da utvrde sve činjenice.

- Istina je da nema kaznene odgovornosti, ali postoji element moralne i političke odgovornosti koju je gospodin Crnoja ipak odlučio preuzeti . Moram naglasiti da mi kao Most poštujemo sve ono što su branitelji napravili za hrvatsku državu, kao i ono što je Crnoja napravio za nju , to nije u pitanju. Ali, postojala je jedna razina političke i moralne odgovornosti koju je on preuzeo - kazao je Šimić.

Napomenuo je kako je sve ovako dugo trajalo jer su htjeli utvrditi sve činjenice.

- Svaki dan su dolazile nove informacije i bilo je bitno da prođe neko vrijeme kako bi donijeli najrazumniju i najodgovorniju odluku - rekao je Šimić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • ljubica ljubičica_1 29.01.2016.

    Moš mislit! Koga vi zekite.

  • 29.01.2016.

    Ako tu nema kaznene odgovornosti, idemo se svi prijaviti na neku adresu ( npr. kod bake na selo) pa ne plaćati prireze, još bolje na područje od posebne državne skrbi gdje su beneficije još veće...

  • fredaster 29.01.2016.

    da li ministar 85 G prodaje zemlju i stambeni objekat? sad ce mu , zemljistu, porasti cijena !

Komentiraj...
Vidi sve komentare