To je to što me zanima!

Zagreb: Posudila tatinu karticu i odbili je, a ona poludjela: 'Nisi ti nikakav otac, treba te ubit'

Nakon što je vikala na zaprepaštenog oca, djevojka je uzela metlu te zamahnula prema vratima dnevne sobe i razbila stakleni prozor na vratima. Incident se dogodio u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu.
Vidi originalni članak

Djevojka (27) je proglašena krivom zbog bizarnog slučaja u kojem je zbog kreditne kartice počinila nasilje nad ocem, javlja Danica.hr.

U presudi se navodi da je kći prije mjesec dana, oko 22 sata, došla u stan roditelja ogorčena činjenicom da su joj tog dana u Ikei odbili kreditnu karticu koju joj je otac posudio. Incident se dogodio u zgradi na Savskoj cesti u Zagrebu, u kojoj kći stanuje kat ispod roditelja.

Sud tvrdi da je djevojka počinila nasilje u obitelji jer je "bila revoltirana i vidno uzrujana jer joj je otac ranije dao bankovnu karticu radi kupovine stvari za stan, no kako je kartica u trgovini bila odbijena, kći se vratila u stan svojih roditelja i počela vikati i vrijeđati oca”:

- Ti si jedno đubre i smrad! Ti nisi nikakav otac! Ma, tebe treba ubiti - vikala je.

Nakon što je vikala na zaprepaštenog oca, djevojka je uzela metlu te zamahnula prema vratima dnevne sobe i razbila stakleni prozor na vratima. Nakon toga se vratila u svoj stan kat, gdje su je malo kasnije uhitili policajci koje su pozvali roditelji.

Prekršajni sud u Zagrebu djevojku je proglasio krivom te je kaznio s 1000 kuna zbog počinjenog nasilja u obitelji. Presuda je pravomoćna.

 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • Snorlaks 16.06.2021.

    I onda me pitaju kad ću se ženit, nikad a ni tad!

  • Luna777 16.06.2021.

    Batina je ponekad iz raja izašla, samo je ljudi zaboravili koristiti, a posljedice se vide.

  • Lotta22 16.06.2021.

    Ja sam bila zahvalna ako sam dobila sluč. 100 kn za đeparac, dok još nisam mogla naći posao...sramota! Odgoj na nivou

Komentiraj...
Vidi sve komentare