To je to što me zanima!

'Posuđivanje državnog novca je prava slika SDP-ove Vlade'

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je rekao kako se Milanovićeva sintagma "mi smo svjetlo, oni su tama" svakim danom sve više rastapa i postaje apsurdna
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Kutini je na obilježavanju 25. godišnjice kutinskog HDZ-a komentirao ostavku ministrice Andree Zlatar Violić. Kaže kako je nalaz Državne revizije neko vrijeme bio dostupan članovima Vlade i premijeru Milanoviću, javlja Večernji list.

-  Zbog sličnog (ne)djela jedan član HDZ-a - bivši veleposlanik - bio je kažnjen s 11 mjeseci zatvora. Ovo mogu smatrati samo neuspjelim pokušajem Milanovićeve prevare koji se sada "pravi Englez" - zajedno s gospođom Pusić i ostalim članovima Vlade. Odjedanput - ništa ne znaju! Bilo je potrebno, dakle, da saborski zastupnici - konkretno, gosp. Marić - prouče materijal i shvate o čemu se radi: Ministarstvo kulture na jedan nekulturan način poslužilo je kao bankomat ministrici, i ne znam kome još, da dođu do novčanih sredstava. A kada su otkriveni, novac su vraćali. To mnogo govori o karakteru ove Vlade. Milanovićeva sintagma "mi smo svjetlo, oni su tama“ svakim danom se sve više rastapa i postaje apsurdna. Ovaj slučaj je prava slika ove Vlade – komentirao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • milka cream 26.03.2015.

    ma Milanović je uskoro bivši premijer i ne ponovilo se više

  • Ain Stein_535 26.03.2015.

    Jedno je posudit, pa vratit . A drugo je krasti , krasti, i samo krasti i onda držati prodike o maralu. Jer dotičnog KARAmarka za ministra MUPa, postavio je osobno Ivo Sanader, samo sa jednim ciljem, da budno žmiri na oba dva oka, dok zajaedničari kradu, naravno uz postotak.........

  • bkladarb 26.03.2015.

    Kada ova lopovska organizacija nestane sa lica zemlje onda možemo slobodno reći da smo 50 posto rješili problem ove države.

Komentiraj...
Vidi sve komentare