To je to što me zanima!

Posvađao se sa sinom, a onda ga napao nožem i ozlijedio ga

Muškarac (48) je u utorak prvo verbalno napao svog sina (26), a onda ga napao nožem. Policija ga je kasnije pronašla s modricama za koje pretpostavlja da si ih je sam nanio
Vidi originalni članak

U zadarskom Rašteviću se u utorak popodne odvijala prava drama.

- U 17.30 sati 48-godišnjak je najprije verbalno napao 26-godišnjaka, a potom ga ozlijedio oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, nakon čega se udaljio. Nedugo nakon toga, 48-godišnjak je pronađen s ozljedama za koje se pretpostavlja da je sam sebi nanio - kaže nam Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije i dodaje da se obojica i dalje nalaze u zadarskoj bolnici na liječenju.

Konstatirane su im lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Kako neslužbeno doznajemo, radi se o sukobu između oca i sina, a 48-godišnjak će, također neslužbeno doznajemo, biti prijavljen za kazneno djelo protiv života i tijela.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bvalen16 23.05.2019.

    To su te dobre stvari koje nam donose "demokracija" i globalizuacija,prvenstveno razbijanje porodica na individualce sa kojima se naravno lakse manipulira jer nemaju podrsku obitelji,sirenje istospolne "ljubavi" kao jedine ispravne jer neces valjda biti zaostao,zatucan,staromodan,glup itd?Budi moderan, daj podrsku,primi neciju motku u prkno ,,sto vise motki veca si "diva i star". Pa to je ok,.. ima toga i kod zivotinja..Na kraju krajeva j..u te u mozak pa zasto ne i u crijevo za otpatke?? Da se unaprijed zahvalim na crvenom kartonu...Hvala i drugi put..

Komentiraj...
Vidi sve komentare