To je to što me zanima!

Posvađao se sa suprugom pa ju je pokušao ubiti - zrakoplovom

Charl Viljoen je porijeklom iz Južnoafričke Republike i imao je sina. Svjedoci su rekli da se nepozvan pojavio na zabavi te se posvađao sa suprugom. Navodno ju je i udario
Vidi originalni članak

Pilot Charl Viljoen (38) ukrao je avion i zabio se u zgradu u kojoj je bilo organizirano darivanje djeteta. U nedjelju je bila organizirana zabava u zrakoplovnom klubu u Bocvani, a deseci ljudi su morali pobjeći nakon što je pilot pokušao ubiti svoju suprugu koja je također bila na zabavi.

Charl se avionom zabio u zgradu kluba i uništio ju. Uništio je i 13 parkiranih automobila. Pilot je poginuo, a nitko nije ozlijeđen. Viljoen i njegova supruga oko desetak godina su živjeli i radili u Bocvani.

Charl Viljoen je porijeklom iz Južnoafričke Republike i imao je sina. Svjedoci su rekli da se nepozvan pojavio na zabavi te se posvađao sa suprugom. Navodno ju je i udario, piše Independent. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • EmilCandor 27.03.2019.

    Dok sam aktivno letio, jednom godišnje sam imao iscrpne zdravstvene pretrage u trajanju od desetak dana. Od toga cjelodnevni pregled kod psihijatra i psihologa, uz psiho-testove, testove inteligencije i zapažanja te provjeru fizičke izdržljivosti... Znate li da većina civilnih avio-kompanija danas ne traži nikakvo zdravstveno uvjerenje za pilote (Vidi kopilot GermanyWingsa zabio avion u brdo).

  • morioni 26.03.2019.

    Oprostite, ovaj članak je na nivou vrtića.

  • umjereni pacifist 26.03.2019.

    fino sroćen članak. četiri rečenice čitam tri puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare