To je to što me zanima!

Posvađali se pa pucali po noćnom klubu, ranili troje

ZAGREB: Policija je raspisala tjeralicu za Fehom (20) i Simoneom (19) Osmanovićem iz Dubrave koje sumnjiči da su pucali po klubu 'Peti element'
Vidi originalni članak

Za šankom noćnoga kluba “Peti element” na zagrebačkoj Trešnjevci u noći na nedjelju je započela svađa dviju skupina mladih. Nastavili su se svađati i naguravati i ispred kluba. Jedna od skupina je otišla do crvenog automobila, dok je druga, sastavljena od tri mladića stara 19, 18 i 21 godinu i jedne djevojke stare 20 godina, ostala ispred noćnoga kluba. Iz radoznalosti su pred klub izašli djevojka I.K. (20), mladić J.P. (21) i 17-godišnjak. Skupina koja je krenula crvenim automobilom provezla se ispred “Petog elementa”. U tom je trenutku netko iz auta zapucao prema klubu i ranio I.K., J.P. i maloljetnika, a skupina se autom dala u bijeg. Nitko nije u životnoj opasnosti.
Odvezeni su u Kliniku za traumatologiju. Utvrdili su im lakše tjelesne ozljede. Sve troje su ranjeni u potkoljenicu, no bez ozljeda kostiju. Jedan mladić je već za nekoliko sati pušten kući, a drugo dvoje su zadržani.
Policija je raspisala tjeralicu za Fehom (20) i Simoneom (19) Osmanovićem iz Dubrave koje sumnjiči da su pucali po klubu 'Peti element'. Oba su već od ranije poznata policiji, Feho zbog prijava za nanošenje teških tjelesnih ozlijeda, a Simone zbog krađa, teških krađa i razbojstva.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • martinmg42 15.09.2008.

    to je jedan mario rodić i njegova ekipa oni su odgovorni za to.......jer su ti luđaci prijetili mom frendu pištoljem

  • Consigliere 26.05.2008.

    šta nas Hamdije moraju mecima sipat,ma daj ajde

  • opomena 26.05.2008.

    Nek idu otkud su i došli... mami i tati si doma pucat i sebi po jedan u glavu. retardirani debili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare