To je to što me zanima!

Posvađao se sa ženom pa sjeo u auto i pokušao je pregaziti

Šibenčaninu (48) prijeti dugotrajni zatvor nakon što je ranije ovoga tjedna pokušao autom usmriti suprugu jer su se posvađali. Nasreću, žena je samo lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Muškarac (48) koji je ranije ovog tjedna u Šibeniku automobilom namjerno naletio na suprugu (45) u namjeri da je usmrti zbog bračnih razmirica, kazneno će odgovarati zbog pokušaja teškog ubojstva, doznaje se u policiji.

Protiv muškarca je podignuta kaznena prijava jer je, tvrdi policija, 21. siječnja u Šibeniku peugeotom 206 došao u Ulicu Stjepana Radića s unaprijed stvorenom namjerom da automobilom usmrti 45-godišnju suprugu zbog narušenih bračnih odnosa.

ZLOSTAVLJANE ŽENE Žrtva ste obiteljskog nasilja? Ovdje možete potražiti pomoć

Ženu je udario na nogostupu u širem centru grada, nakon čega je ona hitno prevezena u šibensku bolnicu na daljnju liječničku obradu gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku.

Za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju 48-godišnjak može biti osuđen i na kaznu dugotrajnog zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • frajer.2 23.01.2020.

    Eto šta je brak, kad dvoje ljudi rjesavaju probleme koje nikad nebi imali da nisu zajedno

  • 23.01.2020.

    Cujte njih "prijeti" mu dugotrajni zatvor.A da vas ja pitam GDJE cete ga smjestit?U "remetinec"?Taj je zatvor pretrpan vec najmanje 30 godina.Ja se samo bojim pomisliti u kakvim uvjetima ti "zatvorenici" obitavaju.Nece on zatvora vidjeti.Samo ravnu cestu i nisan dok cilja svoju "zenu".Ko mu je kriv sta je iso zenit glupacu.

  • mican 23.01.2020.

    Ne piše u članku ono što je najvažnije - je li tip u HDZ-u ili nije. Pošto je onaj Požeški župan za gušenje i pokušaj ubojstva žene dobio 10 mjeseci uvjetno i laganini se vratio na posao, ne vidim zašto bi ovaj u Šibeniku trebao dobiti puno više. Osim ako nije u Stranci. Ili ako mu nije prvi puta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare