To je to što me zanima!

Posvojio je dvoje nerođene djece koje je žena pobacila

Lisa Musil (45) prvi put je pobacila sa 19 godina jer se tad bojala roditi. Drugi put je imala spontani pobačaj zbog konzumiranja droga i alkohola...
Vidi originalni članak

Stan Musil iz Kalifornije potpisao je papire kojima je "posvojio" dvoje nerođene djece svoje supruge. Na taj način Amerikanac je htio Lisi pružiti podršku i pomoći joj da preboli izgubljenu djecu.
- Rekao mi je 'Volim te i ti si dio mene. Tvoja djeca su dio tebe pa su tako i dio mene - rekla je Lisa (45), koja je prvi put pobacila sa 19 godina jer se bojala roditi. No bol nikada nije nestala. Zbog toga se odala piću i drogi te zbog načina života imala spontani pobačaj u drugoj trudnoći.
- Svi mi govore da to nije bilo dijete već samo tkivo, no moje srce mi kaže drukčije. Tuga je toliko velika da je ponekad ne mogu podnijeti - objasnila je Lisa. Odlučila je pomoći ženama koje pate zbog nasilno prekinutih trudnoća.
- Željela sam napraviti mjesto gdje se žene mogu prisjećati djece i dati im imena na spomeniku. Razmišljala sam koje prezime da dam djeci i tada me muž pitao može li on pravno posvojiti moju djecu i dati im svoje prezime - rekla je Lisa. Pravni stručnjak Rod Stoddart objasnio je da posvajanje legalno nije moguće budući da djeca nikada nisu rođena.
- S emotivnog stajališta nema razloga da toj obitelji ne damo posvojenje jer će im to pružiti utjehu - rekao je Stoddart i dodao kako su primili još nekoliko sličnih zahtjeva.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ludilo27 23.04.2009.

    pa da krmača nije pobacila zato što se bojala rodit(znači, zbog svoje gu..ce) sad ne bi toliko patila...ma fuj! i da, nije normalno TO što je ona napravila...a za ovo drugo me ne čudi, kao što brana del kaže - ameri su to!!!

  • BLU_1 23.04.2009.

    pa šta je vama svima to sad nešto čudno?ipak su to ameri-najbolesnija nacija...

  • tally 23.04.2009.

    svasta

Komentiraj...
Vidi sve komentare