To je to što me zanima!

Potencijalni Kukuriku ministri 'šiju' ljude iz HDZ-ove Vlade

Najviši rejting među članovima Kukuriku koalicije, prema istraživanju, ima Vesna Pusić, u koju na funkciji ministrice vanjskih poslova vjeruje čak 50 posto ispitanika
Vidi originalni članak

Istraživanje Milenium promocije i Ipsos pulsa pokazuje da svaki potencijalni ministar iz Kukuriku koalicije uživa veće povjerenje od HDZ-ovih ministara. Najviši rejting ima Vesna Pusić, u koju na funkciji ministrice vanjskih poslova vjeruje čak 50 posto ispitanika, dok je Jandroković na toj funkciji uspio skupiti tek 17 posto. 

Kandidat za ministra zdravstva Rajko Ostojić ima 44 posto potpore, u odnosu na Milinovićevih 15, dok je na drugom mjestu među članovima Kukuriku koalicije Milanka Opačić sa 45 posto. U sposobnosti Veljka Ostojića za ministra turizma vjeruje 26 posto ljudi, u odnosu na Bajsovih 30, koji je jedini bolje ocijenjen od Kukuriku konkurencije.

U novom broju 24sataExpressa pročitajte kako su prošli ostali kandidati Kukuriku koalicije.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • ikeike 10.11.2011.

    ovima kojima smetaju pusicka, opacicka itd: samo vi glasajte opet za jacu i ekipu. skupa s kerumom. njihovo hrvatsvo nije upitno. naprotiv. njima je sve hrvatsko jako drago.

  • maramarica 10.11.2011.

    Ako bi ovo trebala biti nova vlada tada doista ne trebamo ni mjenjati sadasnju. Ovi su nas vec dobrano bili razocarali i izvozali 2000. godine, pa zar bi trebalo da im opet dozvolimo da ponove isto. Pusicka mrzi Hrvatsku vise nego sto je mrzi pola Srbije, Opacicka je poznato netrpeljiva prema pravu hrvatske vecine da ima ikakva prava, a o tipu ne treba trositi rijeci. Naravno nij eni cudo da se ovi ljudi spominju jer je to ono "najbolje" od kokosje koalicije;

  • user_111301 10.11.2011.

    a Mislav Bago kao bolestan ponavlja svaki dan kako kukuriku šije. pretvorio se u ortodoksnog SDP-ovca.baš bi mu pristajala partizanska kapica na onu ružnu facu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare