To je to što me zanima!

Potjera kroz Kaštel Stari: Lovili muškarca koji je bio na tjeralici, bježao policiji i zabio se u njih

Filmska potjera u Kaštel Starom završila je loše za bjegunca, ali i druga dva čovjeka koji su ozlijeđeni u prometnoj nesreći.
Vidi originalni članak

Muškarac za kojim je policija raspisala potragu skrivio je prometnu nesreću bježeći od policiji u Kaštel Starom, objavila je PU splitsko-dalmatinska.

Pogledajte snimku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako navode, policijski službenici JSIP su traženog muškarca u osobnom automobilu uočili u ponedjeljak oko 13.10, a najprije su ga upozorili svjetlosnim i zvučnim signalima da se zaustavi. Nije ih poslušao.

IZNAD AUTOCESTE A2 VIDEO Sudarili se kod Zaprešića, jedan auto izgorio: 'Užas! Ljudi trčali s vatrogasnim aparatima'

- Muškarac se oglušio, nastavio vožnju i dao se u bijeg. U 13:20 sati, u Kaštel Starom, na Cesti dr. Franje Tuđmana došlo je do prometne nesreće. Naime, naime, muškarac koji je bježao policiji udario je u osobno vozilo, a nakon čega je i službeno vozilo udarilo u vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći - stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

NEDJELJA UJUTRO Sudar dva automobila u mjestu Srinjine, dvoje je ozlijeđenih

- Prema prvim informacijama u prometnoj nesreći ozlijede su zadobile tri osobe (muškarac koji je bježao policiji, osoba koja se s njima nalazila u vozilu i još jedna osoba iz drugog vozila). Na mjestu događaja su žurne službe, obavit će se očevid - dodaju iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • NAKITUMINAJASHI 10.10.2022.

    gazi tu gubu kriminalnu...ata taj pacov mali radi na slobodi treba je jos bit u cuzi... al naravno zahvalimo pravosudju sta malo govance radi probleme...

  • Dr.Kadžija 10.10.2022.

    Nadrljao je sad kad dobije 6mj uvjeta

  • poljurod 10.10.2022.

    Need for Speed igrao

Komentiraj...
Vidi sve komentare