To je to što me zanima!

Potjera na autocesti: Brazilac jurio 291 na sat u Njemačkoj

Mladić je u ponedjeljak navečer na autocesti u blizini Hamburga svojim BMW-om 7 jurio brzinom gotovo tri puta većom od ograničenja. Policija je u BMW-u našla drogu
Vidi originalni članak

Njemačka je policija u ponedjeljak na autocesti nedaleko Hamburga uhitila 22-godišnjaka iz Brazila koji je jurio brzinom od čak 291 kilometar na sat, piše Bild. Na autocesti je inače ograničenje bilo 100 kilometara na sat, a Brazilac nije htio ni stati kad su ga pokušali zaustaviti. Projurio je pokraj patrole nakon čega su policajci krenuli u potjeru. Nakon što su ga uspjeli zaustaviti pretražili su mu automobil BMW 7 poljskih registracija i pronašli manje količine droge, vjerojatno marihuane. Vozač nije bio drogiran ni pod utjecajem alkohola.  

- Otkad radim, ovo je najveća brzina koju smo ikada izmjerili na autocesti - rekao je glasnogovornik policije, Andreas Schoepflin.  Brazilcu prijeti novčana kazna od 13.000 kuna, četiri kaznena boda te zabrana vožnje od tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • pluton3 30.03.2011.

    291KM/H ...u toj nekoj polu-gužvi...po mraku...??.....mislim no ..kak mu je to uopće uspjelo...?.....Ja nisam neki brzanac, meni je i 180 puno..pa zato pitam....

  • nefer 30.03.2011.

    Mogu drugo uraditi, puno jeftinije aute koji će imati puno manju maksimalnu brzinu, recimo ne više od 240km/h, ali će imati sličnu , ali ipak manju snagu (radi ekologije), odličan start, nešto kao reli vozila. Mislim da su neograničenu brzinu na autoputu imala ranije osim Njemačke i Belgija ??

  • lobotomija 30.03.2011.

    Upravo tako croluka.Zabraniti proizvodnju automobila koji mogu voziti brze od najveceg ogranicenja brzine.Pitam se koju svrhu ima "Veiron" od 1000 ks?????Uzitak u voznji je nesto sasvim drugo a ne voziti 250-300 km/h.To vise nije voznja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare