To je to što me zanima!

Potjerali su ga petardom: 'Na prozor mi je pokucao medvjed'

Šokirana Marija Pavlić (87) u selu Hripcu u Gorskom kotaru zaboravila je telefonski broj susjeda. Kad ih je ipak dozvala, vikali su i bacili petardu pa je zvijer otišla
Vidi originalni članak

Čula sam da nešto grebe po vratima, skočila i na verandi kroz staklena vrata vidjela šape. Požurila sam u kuhinju da nazovem susjede, a medo je naslonio njušku na moj prozor, rekla je baka Mare.

Od straha je zaboravila broj telefona susjeda, koji su je upozorili da ih odmah nazove ako joj u posjet dođe divlja životinja. Ipak se sabrala i dozvala ih. Susjedi su lupali i vikali da bi otjerali medu. Uspjeli su tek kad su bacili petardu na ulicu. Marija živi u selu Hripcu u Gorskom kotaru. Susjed joj je lovac, ali ne smije pucati na medvjeda koji dva mjeseca dolazi u selo. Mještani tvrde da je star dvije godine. Majka ga je napustila pa obilazi kuće u potrazi za hranom.

- Kako su šljive počele padati, tako medvjedi nama dolaze u selo - kaže Marija. Njezina susjeda Vilma tvrdi da je također vrlo često imala noćne posjete.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • epikur 03.11.2012.

    a koga zanima sto je vilma imala nocne posjete ovdje se radi o baki i medi :)

  • Harvey (W)Einstein 03.11.2012.

    ja ne znam kako vi,ali da moju obitelj itko ili išta napadne u mom dvorištu,sjekirom mu napravim trajni razdjeljak,ili spičim metak u čelo,pa neka me vode u zatvor,dapače,išao bih dobrovoljno malo živjeti na račun države,kad su mi već uzeli sve...od posla,živaca,vjere i nade do zdravlja....i mi smo kao narod ugroženi,pa ko nas išta pita....

  • pustertal 03.11.2012.

    tako je meni moja punica pokucala na vrata a ja sam mislio medvjed pa nisam otvorio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare