To je to što me zanima!

Potop u Dubrovniku: Iskočili su šahtovi, a čak je i asfalt pukao

Javna vatrogasna postrojba Dubrovački vatrogasci izvijestila je u 14.15 sati kako je u tijeku 10 intervencija ispumpavanja objekata, na Stradunu, Ulici Marojice Kaboge, Vukovarska, Điva Natali...
Vidi originalni članak

Jak pljusak koji se u ponedjeljak oko 13 sati spustio na područje Dubrovnika, stvorio je velike probleme u prometu, ali i poplavio ulice. Kako javlja portal Dulist, voda je izbila šahtove na Kantafigu, u Gružu, DOC-u te na Pilama, gdje je pod silinom vode stradao i asfalt, a poplavio je i Stradun.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dubrovniknet, pak, navodi kako je na Kantafigu promet zbog kiše preusmjeren s kružnog toka preko Autobusnog kolodvora, dok u . U poslovnoj zoni auti plutaju na cesti.

Javna vatrogasna postrojba Dubrovački vatrogasci izvijestila je u 14.15 sati kako je u tijeku 10 intervencija ispumpavanja objekata, na Stradunu, Ulici Marojice Kaboge, Vukovarska, Điva Natali, Tabakarija, Vladimora Nazora.

Vatrogasci napominju kako - Najveći problem stvara nam gust promet u gradu koji nam otežava dolazak na mjesto intervencije – ističu vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • no_country_for_old_men 25.09.2017.

    došlo vrijeme da čim malo kiša pada odmah poptop...a da su samo malo uložili u grad a ne sve u svoje đžepove .....lol

  • 25.09.2017.

    velika poplava

  • Cipelcug 25.09.2017.

    Predlažem neka uvedu novi vid turizma rad na 1-dnevnoj izgradnji kanalizacije. Uzimaju novac od turizma pa bi bilo u redu da ponešto i ulože u izvor novca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare