To je to što me zanima!

'Potpisala sam i zadnja dva kurikuluma, Povijest i Tjelesni'

To je izvrstan znak da Hrvatska zdravim i sadržajnim dijalogom može riješiti kompleksne i osjetljive teme, bez povišenih tonova i bez ideoloških rovova, napisala je ministrica
Vidi originalni članak

Zadovoljstvo mi je objaviti da sam potpisala i posljednja dva kurikuluma, Povijesti i Tjelesne i zdravstvene kulture, te ih uputila u Narodne novine na službenu objavu, objavila je ministrica obrazovanja Blaženka Divjak na Facebooku. 

- Posebno me razveselila činjenica da se kurikulum Povijesti doradio jednoglasno i na razini Radne skupine koju smo proširili s tri stručnjaka iz akademske zajednice, ali i na razini Ekspertne radne skupine. To je izvrstan znak da Hrvatska zdravim i sadržajnim dijalogom može riješiti kompleksne i osjetljive teme, bez povišenih tonova i bez ideoloških rovova - napisala je.

NAJAVILA Divjak: Kurikulum povijesti bit će objavljen idućeg tjedna

Ministrica je u petak najavila da je radna skupina završila rad na kurikulumu povijesti pa će on biti objavljen ovog tjedna.

- Uspjeli smo nakon tri runde razgovora, proširena radna skupina jednoglasno je stala iza toga kurikuluma i to je dobar znak za Hrvatsku - rekla je Divjak novinarima u petak i dodala da je rad na kurikulumu završen u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Vrac666 18.03.2019.

    Eh sad su mnogi odlučili ostat

  • ina67 18.03.2019.

    Tek će se vidjeti da li će oni koji su radili na kurikulumu biti ponosni ili će jednog dan a odgovarati ili na svojim leđima nositi odgovornost.

  • rdg 18.03.2019.

    Kurikulum je srpski program....kad ce vec netko napisati Kurikul, odnosno hrvatski program

Komentiraj...
Vidi sve komentare