To je to što me zanima!

Potpisali ugovor: Studenac je preuzeo Istarske markete

Kako doznajemo, nakon odobrenja od strane AZTN-a i ispunjavanja svih dogovorenih uvjeta, Studenac bi trebao steći 100 posto dionica IS-a na temelju nedavno potpisanih ugovora između te dvije tvrtke
Vidi originalni članak

Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja ovih je dana predan zahtjev za preuzimanje porečke maloprodajne kompanije Istarski supermarketi (IS) od strane maloprodajnog lanca Studenac. 

Kako doznajemo, nakon odobrenja od strane AZTN-a i ispunjavanja svih dogovorenih uvjeta, Studenac bi trebao steći 100 posto dionica IS-a na temelju nedavno potpisanih ugovora između te dvije tvrtke. Time će se  osigurati nove investicije te značajno povećati volumen poslovanja koji će dakako omogućiti i stvaranje tržišnog lidera na Istarskoj obali.

Iako se o preuzimanju već mjesecima u gradskim kuloarima pričalo na sve strane, vlasnik, Porečan Ivica Milotić, a koji je prije 17 godina počeo s jednom malom trgovinom, sve je tad demantirao. IS tijekom ljeta ima otvoreno čak 111 marketa i trgovina, pa će Studenac zasigurno njima poslovati pozitivno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare