To je to što me zanima!

Potpredsjednik Sabora izvlačio kombi iz blata

Vatrogasno vozilo TAM zapelo je u poplavljenom polju u brinjskom kraju, a Darko Milinović (HDZ) bio je prvi koji je odmah priskočio u pomoć
Vidi originalni članak

Stanovnicima u brinjskom zaseoku Blažani, koje je zbog poplava bilo odsječeno od svijeta, jučer su došli potpredsjednik Sabora dr. Darko Milinović, župan ličko-senjski Milan Jurković, te načelnik Općine Brinje Ivan Lokmer.
Kroz poplavljena polja stigli su kombi vozilom Tam Vatrogasnog društva Brinje. Vode je bilo previše, pa je ugledno društvo u kombiju u jednom trenutku zaglavilo u kaljuži.
Milinović je prvi reagirao:
- Svi van, idemo gurati!
Iako su bili u finim odijelima i obući prikladnoj za neke druge prilike, potpredsjednik Sabora, župan i načelnik složno i bez odgađanja su pomogli vatrogascima izgurati Tam.
- Županija i Vlada RH odmah će pružiti pomoć brinjskom kraju - na kraju je stanovnicima sela Blažani rekao Milinović, pohvalivši koordiniranost vatrogasaca, službe 112, policije, Crvenog križa i Hitne pomoći. Poplavljenom brinjskom kraju trebaju pomoći i općine te gradovi Ličko-senjske županije - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tyler_Durden 13.09.2007.

    bar mu se nije bed zaprljati i izvući raju iz blata

  • pepopuh 13.09.2007.

    Baš mislim gradit kuću, milinoviću hoćeš za badava malo zidat? Ti meni kućicu, ja ću tebi glas.

  • romi123 13.09.2007.

    Što se sve radi prije kampanje! Da trebaju, hodali bi i na trepavicama, pa je izvlačenje kombija i malo blata na cipelama prava sitnica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare