To je to što me zanima!

Potpredsjednik splitskog HDZ-a živi u ilegalnoj kući: 'Otac mi je sagradio, pa svi su tako radili'

Potpredsjednik splitskog HDZ-a živi u bespravnoj kući, sagrađenoj bez ikakve dozvole, i to na mjestu na kojem se stambene kuće uopće ne bi smjele graditi
Vidi originalni članak

Ivica Budimir je potpredsjednik splitskog HDZ-a i predsjednik Nadzornog odbora županijske komunalne firme. Također, Ivica Budimir živi u bespravno sagrađenoj kući koja nikad nije dobila građevinsku dozvolu, a podignuta je na mjestu gdje se stambene kuće ni u kom slučaju ne bi smjele graditi. Ove informacije su nam potvrdili Grad Split, Državni inspektorat i sam Budimir.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 27

  • dam405 05.10.2023.

    U HR je bilo PRIJAVLJENIH 800 000 bespravnih objekata za legalizaciju! A koliko ih jos ima koji se nisu prijavili? Takvih objekata je bilo i u nacionalnim parkovima i u parkovima prirode i na trasama cesta, ali i na POMORSKOM DOBRU!! I mnogi od tih su legalizirani! Nadalje, na predmetnom podrucju ima 16 objekata od kojih je 10 izgradeno prije 1968. god. Prema GUP-u takvi objekti na tom podrucju se mogu obnoviti, rekonstruirati...i dalje nastaviti u njima ziviti! Znaci nije tocno da tamo NE MOZE biti obiteljskih kuca! Sto znaci, ako je to zona D i nista ne moze tu biti osim drustvene namjene, kako na tom podrucju zadnjih 7-8 god radi novi HOTEL?? Prema tome, nemojte pisati stvari koje niste vidili, provjerili i utvrdili!

  • Vladimir Zimsek 01.06.2023.

    Takvih primjera je puno u Hrvatskoj što samo znači da je Hrvatska neorganizirana država. U organiziranoj državi takve se stvari rješavaju prometno- ruši se prije nego je kuća pod krovom.

  • Pig Benis oOo 01.06.2023.

    Lijepo covjek rekao - tako se to radi. Izgradis ilegalno, a onda vuces HDZ veze da se legalizira. Sta sa ljudi kenjaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare