To je to što me zanima!

Potraga kraj Bjelovara: Nestala maloljetna majka i njezina beba

Djevojka (17) je visoka 165 centimetara, srednje tjelesne građe, ima zelene oči i tamnoplavu kosu. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu, a iznad lijevog oka ima manji ožiljak
Vidi originalni članak

Maloljetna majka Božica Filipović zajedno sa svojim djetetom udaljila se 14. travnja oko podneva iz obiteljskog doma u Blatnici, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i otad im se gubi svaki trag. Kako navodi portal Bjelovar.live, nestalo dijete staro je svega tri mjeseca.

Djevojka (17) je visoka 165 centimetara, srednje tjelesne građe, ima zelene oči i tamnoplavu kosu. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu, a iznad lijevog oka ima manji ožiljak.

U trenutku nestanka na sebi je imala rozu košulju, crnu suknju, tajice i tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zippysnake 03.05.2017.

    dobra treba, ko je prasi , uziva!!

  • njuska70 03.05.2017.

    Po izgledu bi se dalo zakljuciti da ova cura ima smetnje u razvoju nije ona znala otici daleko vratit ce se ona vjerovatno je otisla na probu negdje ali nedaj boze ovake osobe nikome u kuci jli ona nije cula za kontracepciju jadna li je ona a i njeni roditelji

  • njuska70 03.05.2017.

    Jel ovo musko ili zensko na slici

Komentiraj...
Vidi sve komentare