To je to što me zanima!

Potraga se nastavlja, predmet kod Australije nije dio aviona

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Australski ured za sigurnost u prometu istražio je fotografije predmeta, koje su pronašli blizu grada Auguste. Kažu da predmeti nemaju veze s nestalim avionom
Vidi originalni članak

Australske vlasti su u srijedu kasno navečer izvijestile kako predmeti koji su pronađeni na njihovoj obali nemaju veze s nestalim zrakoplovom Malaysian Airlinesa.

Australski ured za sigurnost u prometu istražio je fotografije predmeta , koje su pronašli blizu grada Auguste južno od Pertha. Materijal kojeg su našli je dugačak oko 2,5 metra, no nema veze s avionom, piše BBC .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografije predmeta poslali su i malezijskoj vladi , koja će također sve materijale pregledati.

Potraga za nestalim avionom se nastavlja , a vode je malezijske vlasti. Posljednja dva dana potragu je onemogućavalo nevrijeme, no vlasti se nadaju da će nastaviti u najkraćem mogućem roku.

Podsjetimo, zrakoplov Malaysian Airlinesa s 239 putnika i članova posade nestao je prije više od sedam tjedana. Malezijske vlasti su izvijestile kako je avion pao u južnom dijelu Indijskog oceana, no još ga nisu pronašli.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • MichaelMonako 24.04.2014.

    neću više ništa reći u svezi "nestalog" fantomskog aviona.

  • sceletroy 24.04.2014.

    ova trakavica je postala sramota cijelokupnog novinarstva.

  • Ahileja 24.04.2014.

    Zašto se uzbunjuje javnost za svaki pronađeni predmet koji pluta ili je izvučen iz dna oceana, prije nego se identificira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare