To je to što me zanima!

Potraga za nestalim mladićem: Kristijan pobjegao i skriva se?

Kristijan Gerić (17) je srednje tjelesne građe, visok je 170 cm i ima svjetloplavu kosu. U trenutku nestanka nosio je crnu trenirku, plave tenisice i crvenu jaknu
Vidi originalni članak

Kristijan Gerić (17) nestao je u utorak 24. veljače 2015. kada se iz svog mjesta prebivališta u Zagrebu udaljio u nepoznato.

Kristijan je srednje tjelesne građe, visok je 170 cm i ima svijetloplavu kosu. U trenutku nestanka nosio je crnu trenirku, plave tenisice i tamno crvenu jaknu s kapuljačom te zeleni ruksak.

Na Facebooku je otvorena i stranica 'Nestao: Gerić Kristijan' na kojoj obitelj i prijatelji mole sve koji znaju nešto o njegovom nestanku da im se jave, a na toj su stranici objavili i da je Kristijan viđen u Vrapču, Stenjevcu i ostalim kvatrovima, u blizini svog doma. Skriva se i moguće je da spava kod prijatelja, piše u objavi u kojoj stoji i molba da se jave svi koji još nešto saznaju.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • martina05 27.02.2015.

    danasnji klinci, dosadno im je za popozdit, a i mnogi uveličavaju svoje brige, probleme... da, najlakse se pokupit i otic, a to kaj starci doma umiru od straha... i sta bi se sve trebalp zaboravit i nista ne pitat kad se vrati doma... majku ti, da si moje dijete morao bi imat debelo dobar razlog zasto si to napravio i trebao bi mi sve detaljno objasnit i ako ne bi imao, dobio bi takve batine da ne bi mogao sjedit, e a onda vise jaaaaaaaaaaaaaako dugo vremena ne bi mogao sam nigdje, čak ni prdnut, u skolu bi te vozila i po tebe dolazila, svake sekunde bi bio kontroliran....

  • adameva 26.02.2015.

    Djeluje mi na ovoj slici razmaženo... šta on ima bjezat, jos zivot nije ni okusio!? Glumac balavi, a i mi budale sto mu pridonosimo paznju komentiranjem! Sto se mene tice, ne mora se ni vratiti doma!!!

  • killdeath 26.02.2015.

    Nemožeš vjerovati...ja sam sa 17 dužio pušku i bio u gardi..Osijek 91....Blago njemu ako se ovako moze zajebavati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare