To je to što me zanima!

Potres kod Bosiljeva: Jačina je bila 2.4 i nije prouzročio štetu

Potres su osjetili stanovnici Bosiljeva i okolnih mjesta. Potres nije mogao prouzročiti materijalne štete, izvijestio je DUZS Karlovac. Potres su seizmografi zabilježili u utorak u 18.55 sati
Vidi originalni članak

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske su u utorak u 18.55 sati zabilježili slabiji potres s epicentrom kod Bosiljeva, 22 km jugozapadno od Karlovca. Magnituda potresa iznosila je 2.4 prema Richteru, a intenzitet u epicentralnom području  III-IV stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Potres su osjetili stanovnici Bosiljeva i okolnih mjesta. Potres nije mogao prouzročiti materijalne štete, izvijestio je DUZS Karlovac. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jluci82 28.12.2016.

    Više me brine komentar "apoksalipsičnog proroka" na ovaj članak nego potres.Mislim da je njega jednom drmnuo 9 po Richteru-i još trese.

  • Apokalipsični Prorok 28.12.2016.

    Odlazite zli dusi u ime Trojedinog Boga, Oca, Sina i Duha Svetoga! Ne gledajte, ne slušajte, ne zbunjujte, ne zavađajte, ne naškodite, ne sputavjate, razvežite verige! Gospodin Bog naš, Vaš Gospodar, neka vam zapovijedi: Odlazite i ne vračajte se ponovno o u Ime Oca, i Sina i Duha Svetoga! Amen! U Ime Isusa neka odstupi sve što dolazi od zlog neprijatelja!

  • Zmar116 28.12.2016.

    Tko nema što izgubiti,nema se ćega ni bojati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare