To je to što me zanima!

Potres magnitude 6,5 u Tihom oceanu, osjetio se i u Kaliforniji

Potres magnitude 7,8 pogodio je Salamonske Otoke u slično vrijeme, ali ta dva potresa nisu vezana, rekao Baltay. Epicentar potresa bilo je u Tihom oceanu oko 165 kilometara zapadno od Ferndalea
Vidi originalni članak

Potres magnitude 6,5 zabilježen je na neizgrađenom obalnom području sjeverne Kalifornije u četvrtak, ali nije bilo prijava štete u najbližem gradu, rekli su dužnosnici.

Epicentar potresa bilo je u Tihom oceanu oko 165 kilometara zapadno od Ferndalea, na dubini od 10 km, priopćio je Američki geološki institut (USGS).
Nije bilo upozorenja na tsunami niti su na snazi druge mjere ​​nakon potresa.

U Ferndaleu se potres osjetio oko 15 sekundi, ali gradonačelnik Don Hindley je kazao da nije čuo da je potres prouzročio neku štetu.

Potres koji se dogodio u četvrtak bio je najveći na Zapadnoj obali od 2014. godine, rekao je USGS seizmolog Annemarie Baltay.
Potres magnitude 7,8 pogodio je Salamonske Otoke u slično vrijeme, ali ta dva potresa nisu vezana, rekao Baltay.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 09.12.2016.

    Jeeeeeee bliži se kraj gubi na zemlji majčica zemlja opominje na sve strane !!!!!! Trese li trese. I vrime je da se napravi generalka pa makar ja obični mali čovjek prva poginula.

  • Apokalipsični Prorok 09.12.2016.

    Uz otvaranje svakog pečata pojavljuje se po jedan konj s jahačem (Otk 6). Prvi je konj bijelac (označuje ratove i pobjedu), drugi riđan (nasilje, građanski ratovi), treći vranac (glad, oskudica), četvrti sivac ili zelenko (raspadanje društva). Na otvaranje petog pečata javljaju se sveti mučenici. Oni požuruju Boga da ostvari do kraja svoj naum s ljudima. Na šesti pečat eto zemlja se potresa i zvijezde padaju. Prije sedmog pečata anđeo označuje na čelima mnoštvo Božjih saveznika (144.000), kao što ono davno označi Jaganjčevom krvlju Izraelce prije nastupa pošasti u Egiptu. Anđeo koji Ivana vodi kroz viđenje izravno mu kaže da su ti koji su spašeni "došli iz nevolje velike i oprali haljine svoje i ubijelili ih u krvi Jaganjčevoj" (Otkr 7, 14).

Komentiraj...
Vidi sve komentare