To je to što me zanima!

Potres uzdrmao i Dubrovnik: 'Treslo se nekoliko sekundi...'

Na stranici EMSC-a svoja izvješća su podijelili stanovnici Crne Gore, Srbije i Hrvatske koji su osjetili podrhtavanje tla uz opis kako je potres bio snažan...
Vidi originalni članak

Potres s epicentrom oko 45 kilometra od Dubrovnika zatresao je jug Dalmacije. Prema podacima iz Europskog seizmološkog centra, nastao je na dubini od deset kilometara, a bio je magnitude 3.7 po Richteru.

Prema izjavama čitatelja Dalmacije Danas, potres se osjetio u Dubrovniku, ali i široj okolici gdje je trešnja trajala nekoliko sekundi. 

Na stranici EMSC-a svoja izvješća su podijelili stanovnici Crne Gore, Srbije i Hrvatske koji su osjetili podrhtavanje tla uz opis kako je potres bio snažan, ali je podrhtavanje trajalo 3-5 sekundi.

Neki Crnogorci su sve okrenuli na šalu pa je jedan napisao: “Probudi me sve mu j**”. Iako potres nije bio ‘zanemariv’, izvješća o šteti nije bilo.
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Arbitraža 27.11.2018.

    Eto, već treći u tri dana, a ovi gusani u medijima nisu u stanju dovesti u studija informativnih emisija seizmologe da narodu kažu što mogu očekivati ili da ih barem umire. Samo, k'o nojevi, zabadaju glavu u pijesak. Sramotno!

  • 26.11.2018.

    Ovo je prvi da nisam osjetila.

  • juricajuric179 26.11.2018.

    Dubrovnik je ne tako davno negdje oko 1979. godine doživio jeda dosta jak potres, pa bojim se da se ne ponovi nešto takvo, jer mislim da Dubrovnik leži na trusnom podrućjiu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare