To je to što me zanima!

Potrgao električne vodove pa je zaustavio tramvaje

Vozač kamiona nije pazio u srijedu oko 10.25 pa je na rotoru u zagrebačkom Zapruđu potrgao tramvajske vodove. Tramvaji nisu vozili tri sata
Vidi originalni članak

Vozač kamiona s dizalicom nije se obazirao na prometni znak za dopuštenu visinu vozila koja smiju voziti tramvajskim prijelazom, pa je prekinuo električnu mrežu za napajanje tramvaja. Nastao je zastoj, stvorila se golema kolona tramvaja, rekao nam je Marko, čitatelj 24sata koji je u srijedu oko 11 sati snimio kolonu tramvaja u zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik. ZET je, dodaje, morao uvesti izvanrednu autobusnu liniju, a tramvajski je promet preusmjerio na Držićevu, Žitanjak i Vukovarsku. U ZET-u su nam potvrdili zastoj.
- Vozač kamiona potrgao je naponsku mrežu pa se Avenijom Dubrovnik nije moglo prometovati tramvajima. Preusmjerili smo tramvajski promet, pa je "šestica" vozila na Žitnjak, "sedmica" Vukovarskom do Savskog mosta, "osmica" Držićevom do Žitnjaka a "četrnaestica" na Jarun - rekli su nam u ZET-u. Tramvajski je promet u Novom Zagrebu bio u prekidu od 10.25 do 13.20.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare