To je to što me zanima!

Potrošili 275.000 kuna na novu kuhinju jer njihov pas jede sve

Velika Britanija: Rollo jede staklo, cigarete, kolače, jabuke, meso, jogurte... Naučio je otvoriti sve ormariće u kuhinji i hladnjak, pa su vlasnici morali staviti nove ručke
Vidi originalni članak

Sue Kirk (51) i njezin partner Stewart Maher (47) Lincolnshirea imaju labradora Rolla (9) koji jede doslovno sve što nađe. Pas jede jabuke, staklenke, mljeveno meso, kolače, kutije cigareta, cijele jogurte a skoro je ga je ubio otrov za štakore koje je pojeo. Par je potrošio 25.000 funti (oko 275.000 kuna) kako Rolla odučili od njegovih starih navika. 

Najveći je naime problem što je Rollo u kuhinju mogao otvoriti baš sve ormariće, hladnjak, perilicu posuđa te bi doslovno pojeo sve što bi pronašao unutra. Par je zato morao potpuno preurediti kuhinju. Na ormariće i hladnjak su stavili posebne ručke pa ih Rollo više ne može otvoriti. Također su morali postaviti posebna vrata na ulazu u vrt da Rollo ne može ući.

- On je kao terminator. Zna čak podignuti poklopac. Jogurt svaku put otvori prije  nego ga poliže. Čim otvorim perilicu za suđe, njegova je glava unutra i poliže sve tanjure - kaže Sue. Osim što su puno novaca potrošili da preurede kuhinju, Sue kaže da su veliki iznos morali izdvojiti i za veterinara koji je u nekoliko navrata psu spašavao život. 

- Ali vrijedio je svakog uloženog penija - kaže Sue i naglašava kako dobro moraju paziti da ništa ne ostane na podu što bi Rollo mogao pojesti. Dodaje kako su psa udomili iz prihvatilišta kada je imao tri godine. Dotad je promijeni tri vlasnika jer nisu mogli s njim "izaći na kraj". Sue i njezin partner imaju i labradora Oscara (4) i dva zamorca. I Oscar voli jesti gotovo sve osim luka i celera, piše u utorak Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 143

  • MAX 2010 05.10.2015.

    svjedočim odličnom apetitu labradora kao vrste ALI nikada mi nije uzeo sa niskog stoliča ni kockicu čokolade .....!! Bez ikakve dresure,drila ili sl on ne dira ništa ni na stolu malom ili velikom, a ne(zna) otvarati vrata (što mi je sada drago kad vidim ovo). Sjedeći čeka I fekta pogledom I gestama ali ne dira , a čak I kada mu stavim u njegovu posudu hranu ne prilazi dok se ne maknem I zovnem ga. Dapače u svakom trenutku kad mu priđem odmakne se od porcije ( ovčar me davno odmah napao -čim je dobio hranu-nema nitko pristupa)........Razlika je bitna samo u tome što sam ja svojeg labija uzeo sa 2 mjeseca I bio je od malena sa nama u stanu.....

  • gunđalo 05.10.2015.

    to nije pas nego tasmanijska neman bolje da su te pare dali u humanitarne svrhe!

  • nostalgicar62 05.10.2015.

    tako vam je to u životu, a tako će ostati dok je i svijeta. Prije svega,ovo što ću kazati je moje subjektivno mišljenje, jer takovom kućnom ljubimcu stalno mjestu boravka je vani u dvorištu obiteljske kuće u uređenom mjestu za njega-boksu i koliko god da ga volim i obožavam mogao bi ući u dom samo dok je pod mojim nadzorom. Malo bi teže bilo da sam u stanu, ali bi za mnogo manje novca uredio mjesto za njega, da bude pod nadzorom kada nikoga nema doma, da ne pravi kaos po stanu. Što se tiče ovoga bračnog para, oduvijek se govorilo tko ima ima i može da se razmeće, a tko nema živi kako zna i kako sa snalazi, a najžalosnije je što je sve veća populacija siromašnih koji kopaju po kontejnerima i kupe otpatke od hrane koju su bacili ovakovi što ne znaju kuda bi sa novcima. Što se nisu pohvalili nekom humanitarnom gestom, ima se gdje "isprsiti" onaj tko ima viška "perja"--dok svaka čast onima koji su uistinu humanitarci i ne ponašaju se u stilu:" hvalite me usta il' ću vas poderati". Pozdrav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare