To je to što me zanima!

Potukao se s pravosudnim policajcem i slomio mu nogu

Muškarac je došao na ročište na Trgovački sud. Bio je u kratkim hlačama te mu je pravosudni policajac objasnio da tako odjeven ne može ući. Muškarac se razljutio
Vidi originalni članak

Muškarac (49) je u srijedu oko 12.30 sati došao na ročište na Trgovački sud u Zagrebu. Bio je u kratkim hlačama te mu je pravosudni policajac na porti objasnio da tako odjeven ne može ući. Muškarac ga je prvo izvrijeđao, a potom i fizički nasrnuo na njega. 

U naguravanju je teško ozlijedio pravosudnog policajca. Dok ga je pravosudni pokušavao svladati napadač mu je slomio nogu u listu. Muškarca je policija prekršajno prijavila zbog remećenja javnog reda i mira, a hoće li ga i kazneno prijaviti, odlučit će nakon krim obrade.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • e moj narode... 10.08.2012.

    Muškarca je policija prekršajno prijavila zbog remećenja javnog reda i mira, ??? Kako je krenulo još če policajac dobiti prijavu..oooo luuuude države...

  • Siniša1103 10.08.2012.

    Nadam se da je policija ipak odradila svoj posao!!!!!!! Često kritiziramo policiju i da se sad dogodilo ono prekomjerno uzimanja ovlasti taj bi dripac imao polomljenu nogu. Ovako ostaje sablasno pitenja ŠTA BI BILO DA JE BILO? U svakom slučaju ne uzimajte stvar u svoje ruke jer bi mogli imati polomljene noge pust te to policiji da uradi pa neka se njima lome noge a mi če mo ih kritizirati kad god stignemo i imamo zato povoda. Žao mi je ovih situacija i naših pravosudnih policajaca....DRŽAVO OPAMETITE SE I DAJTE VEĆA PRAVA POLICIJI U OVAKVIM SITUACIJAMA.

  • Tiranosaurus 10.08.2012.

    Još je policajac dobro i prošao..pa ne bu meni nitko govoril kak bum se odijeval

Komentiraj...
Vidi sve komentare