To je to što me zanima!

Potukao se s učenikom: Pijani profesor dobio javnu opomenu

Portal navodi i kako je škola “dotad uzornog učenika koji nikad nije imao nikakvih ispada sankcionirala opomenom pred isključenje, ali to ga nije spriječilo da uspješno položi maturu”
Vidi originalni članak

Profesor Obrtničke škole u Koprivnici, koji je u lipnju izazvao incident na maturalnoj zabavi u koprivničkom hotelu pa ga je učenik nokautirao udarcem šakom u lice, ostao je na svojem radnom mjestu, a od stegovnog je povjerenstva škole dobio javnu opomenu, objavio je portal Drava.info. Uz to, neslužbeno se doznaje, profesor se i ispričao kolegama u zbornici. Portal navodi i kako je škola “dotad uzornog učenika koji nikad nije imao nikakvih ispada sankcionirala opomenom pred isključenje, ali to ga nije spriječilo da uspješno položi maturu”. 

IZBILA MASOVNA TUČNJAVA Pretučeni profesor je u bolnici: 'Potegnuo je šaku i pogodio ga'

Nakon tučnjave pojavila s i snimka incidneta, no ista je nedugo nakon objave uklonjena.

Podsjetimo, učenik (18) je tijekom održavanja maturalne proslave 6. lipnja oko 2.35 sati u hotelu Podravina teško ozlijedio 48-godišnjeg profesora N.N. Profesor je prethodno fizički napao učenika, udarivši ga šakom u glavu, na što je učenik uzvratio profesoru istom mjerom, ustvrdila je policija. 

Učenik je lakše ozlijeđen, a profesor teže ozlijeđen. Učenik je bio pod utjecajem alkohola od 0,51 promil, dok je profesor bio pod utjecajem alkohola od 3,20 promila. 

POTUKLI SE NA ZABAVI Profesoru izmjerili 3,2 promila: Učeniku slijedi kaznena prijava

Te se večeri u hotelu Podravina okupilo oko 100-tinjak maturanata i sve je, kako nam je tada ispričao jedan od prisutnih, teklo u redu.  

Profesor je ponesen "cajkama" koje su počeli naručivati maturanti napustio stol, za kojim su sjedile njegove kolege, i pridružio se učenicima s kojima je nastavio piti. U jednom trenutku počeo se skidati, a to se nekima nije svidjelo i počeli su "nestašnog" profesora snimati. Njega je to zasmetalo pa je gurnuo učenika nakon čega su se i fizički obračunali. 

Policija je mladića privela, a profesor je završio u koprivničkoj Općoj bolnici sa slomljenim nosom. Potom je stotinjak maturanata izašlo iz dvorane i potuklo se pred hotelom. Intervenirala je policija, a zabava je neslavno okončana oko tri sta. Profesor je nakon incidenta otišao na bolovanje.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.10.2018.

    Ako se učenik branio zašto je dobio ukor pred isključenje? Pijani profesor javnu opomenu i ostao na poslu? Ovo bi trebalo biti obrazovanje mladih generacija?

  • 3am 19.10.2018.

    u moje vrjeme profesori su pušili travu s učenicima...čudno vrijeme došlo

  • JensenColt 19.10.2018.

    Profesoru vjerujem, i sigurno je zaslužio šaku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare