To je to što me zanima!

Potukle se veleposlanica BiH i njena zamjenica

Tanja Milašinović sa suradnicima, pa i sa svojom zamjenicom komunicira elektroničkom poštom. Bivši ministar BiH Mladen Ivanić bio joj je zaštita
Vidi originalni članak

Nakon odluke Željka Komšića o smjeni Lidije Topić, veleposlanice pri EU, Darije Krstičević u Beču te Miroslava Palamete u Vatikanu, u veleposlanstvu BiH u Londonu došlo je do novih skandala zbog kojeg bi netko mogao izgubiti posao. Prema informacijama kojima raspolaže Slobodna Dalmacija, Vesela Planinić, zamjenica veleposlanice Tanje Milašinović, više nije mogla izdržati "teror" i samovolju svoje šefice koje ona godinama provodi u Londonu. Veleposlanica i njezina zamjenica odlučile su stvar riješiti šakama.
Tanja Milašinović u četiri godine svojega mandata sa suradnicima, pa i sa svojom zamjenicom, komunicira elektroničkom poštom. Bivši ministar inozemnih poslova BiH Mladen Ivanić bio joj je glavna zaštita.
No sadašnji ministar vanjskih poslova Sven Alkalaj je nakon tučnjave u Londonu izdao nalog unutarnjoj inspekciji Ministarstva vanjskih poslova, koja bi za nekoliko dana trebala krenuti u Englesku i istražiti cijeli slučaj, prenosi Bljesak.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Xenci 17.10.2007.

    P one nisu normalne!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare