To je to što me zanima!

Potukli se bivši tajnik i suprug čelnice udruge "Hrabro dijete"

Prema neslužbenim informacijama, prvo verbalno, a potom fizički jedan na drugoga nasrnuli su Marjan Žužić i Alen Kocić, bivši tajnik Udruge "Hrabro dijete"
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca u ponedjeljak oko 12 sati potukla su se u središtu Nove Gradiške. Prema neslužbenim informacijama, prvo verbalno, a potom fizički jedan na drugoga nasrnuli su Marjan Žužić, suprug Jasminke Žužić, predsjednice Udruge Hrabro dijete i Alen Kocić, bivši tajnik Udruge. 

Prema pričanju svjedoka, muškarci su se potukli upravo zbog događanja vezanih za Udrugu Hrabro dijete koju se sumnjiči za pronevjeru dijela novca prikupljenog za djevojčicu Noru Šitum. 

Prije nekoliko dana izašla je informacija da je Udruga Hrabro dijete primala i uplate za Enu Šarac bez da su ona i njena obitelj o tome bilo što znali. U tučnjavi muškaraca obojica su zadobila lakše ozljede, ali i optužne prijedloge koje je policija uputila Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • najiram 10 28.01.2014.

    počupali se oko plijena ...sad se svade ko je više udrpil.... nepravedna raspodijela....kuku lele sa tim pomaganjima...potrebitim oni uvijek najmanje dobiju....

  • jskr 28.01.2014.

    šta vam je ljudi...Žužići itekeko znaju kako je imati bolesno dijete...već godinama se bore...

  • micek 23 28.01.2014.

    Kod nas je većina registriranih udruga paravan za kriminal,i neplaćanje poreza državi.Eto konkretnog sučaja za koji ja znam ,jedna je osoba predsjednica udruge za djecu s down sindromom,(žao mi je inače tih malih anđela ),kupila si auto na udrugu,ali ne fiat punto,il tak neki mali auto nego terenac Toyotu Land Cruiser i naravno bez poreza,a u njoj se samo vozila njezina obitelj.I što reći na to??

Komentiraj...
Vidi sve komentare