To je to što me zanima!

Potukli se na sudu, ženu (68) udario sjedalicom po glavi

Zadar: Žena je pokušala zaustaviti svađu između svog muža i dvojice braće, no mlađi brat (58) ju je udario sjedalicom i teško ozlijedio. Svi su uhićeni
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu ujutro oko devet sati morala intervenirati u zgradi Općinskoga suda na zadarskom Poluotoku. 

Dok su čekali na početak parnice, dvojica braće u dobi od 58 i 62 godine sukobila su se s muškarcem (68) oko sudskoga spora, kojeg vode zbog zemlje. Međusobne uvrede u jednom su trenutku prerasle u tučnjavu, a kad je supruga 68-godišnjaka pokušala smiriti situaciju, mlađi od dvojice braće sjedalicom ju je udario u glavu. 

Kako se neslužbeno doznaje, nasilnik je htio udariti njezina supruga, ali u metežu je nesretna sestra dobila sjedalicom po glavi, pa je zbog slomljena nosa morala potražiti liječničku pomoć. Žena je teže ozlijeđena, a svi sudionici tučnjave privedeni su na kriminalističko istraživanje. Policija je svu trojicu prijavila prekršajno zbog remećenja javnog reda i mira, a 58-godišnjaka i kazneno jer je ozlijedio sestru.

- Imali smo mi prije više od 20 godina i još težih izgreda. U sudnici je čovjek tijekom brakorazvodne parnice najprije ubio ženu, a potom i sebe – kratko je rekao v.d. predsjednika suda Hrvoje Visković.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ribarr 03.03.2011.

    kojoj je kriv što je išla miriti što ona njega nije leknula prije nego on nju 2m2 diteline su 2m2 kvadratna pa vridi dobiti stolicu po glavurdi hahahahahahaha a budala mili bože

  • tulipan-ka 03.03.2011.

    to nisu čak zagorci ,ali su boduli

  • herrFlicK_1 03.03.2011.

    a jbt, a sigurno se spore, oko 2m2 djeteline -.-" kata i strofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare